Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výkonný pracovník v reklamní agentuře Charles Schine (Clive Owen) je jen dalším člověkem z Chicaga, který každé ráno běží na vlak v 8:43, aby se dostal včas do práce. Když jej ale jednou nestihne a díky tomu se setká s Lucindou Harris (Jennifer Aniston), jeho život se nenávratně změní. Lucinda je šarmantní, krásná a svůdná. Přestože jsou oba v manželském svazku a mají děti, jejich vzájemná přitažlivost je neodolatelná. Společné obědy brzy přejdou v koktejly po práci a zanedlouho se už oba ocitají v hotelovém pokoji. Jejich zdánlivě bezchybný vztah se však radikálně změní v okamžiku, kdy do pokoje vtrhne brutální cizinec LaRoche a začne oba milence ohrožovat pistolí. Poměr se brzy změní v noční můru, která je mnohem nebezpečnější a násilnější, než si dokázali představit. Charlesův život začne být brzy plný podvodů, vydírání, násilí a zločinu. Vzhledem k nemožnosti svěřit se své ženě nebo kontaktovat policii se stává vězněm ve světě, který nepoznává, a v němž není po jeho předchozím životě ani památky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (327)

Vojtino 

všechny recenze uživatele

Takový lepší televizní film s hvězdným obsazením. Pěkně natočené, pěkná hudba a klasicky parádní Cassel, ale děj je plný trhlin a navíc velmi předvídatelný, a tak to velké množství všelijakých twistů prostě nefunguje. Navíc mám pocit, že divák nemůže jakkoliv sympatizovat s hlavním hrdinou, což mělo v mém případě za následek celkový nezájem o to, jak film skončí. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hooodně pomalu se rozjíždějící thriller, který by klidně obstál i jako obyčejnej vztahovej film, kde chlápek podvádí ženu. Clive Owen tu hraje normálního člověka, který se ne a ne se odhodlat k nějaké akci. Jennifer Aniston je svůdná a i vedlejší role jsou dobře obsazené, takže v kombinaci s dobrou zápletkou se jedná o nadprůměr v jaký jsem ani nedoufal. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller o nevěře, důvěřivosti a vydírání s příjemnými hereckými výkony. U Jennifer Aniston jsem měl z počátku problém, protože Rachel je ve mě silně zakořeněná, ale časem si to sedlo. Owenovi a Casselovi pak není co vytknout. Škoda nastavovaného přeplácaného konce, ale ani ten mi celkově dobrý dojem příliš nepokazil. 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na zajímavej románek. Vše ale nabralo jinej směr. Rozbitej obličej zřejmě nebude Owenovým největším problémem ..... . Děj filmu je prostý a ve skutečnosti je síla v jeho realističnosti. Aspoň se to tak z počátku zdá. Když přijde řada na dějové zvraty, nestačíte se divit. Díky nim to nabere ,,šťávu“. A taky díky tomu, že C.Owen, V.Cassel jsou v pohodě. J.Aniston je zase celkem ,,dobrá“ baba, takže ji jsem ochoten odpustit i ten stále stejnej ,,hereckej“ výraz. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Hmm, velmi prijemne prekvapko. Tvari se to jako neskutecne tuctovy film, ale opak je pravdou. Od zacatku do konce to tahne vyborny Clive Owen, ktery si film od filmu ziskava me sympatie a kdyz ma do tymu Jennifer Aniston se kterou jsou skvely par, zacne je prudit Vincent Cassel (coz je prvotridni prudic) a cele je to vizualne schopne podano Håfströmem, ktery sice nenataci zadne bomby, ale s kamerou to umi, k tomu dobry scenar (ktery jsem neprokouknul!), tak mame necekany filmovy darecek na svete. 7/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Zbraň, ktorú používa Dexter (Xzibit), je známa izraelská pištoľ Desert Eagle. (MikaelSVK)
  • Producent Lorenzo di Bonaventura čítal obsah knihy Jamesa Siegela počas vianočných sviatkov. Nemohol sa od nej odtrhnúť a hneď si ju predstavoval ako film. Keď zistil, že práva na sfilmovanie sú ešte voľné, hneď ich zakúpil. (ash99)

Reklama

Reklama