Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Podle mě docela povedený remake komedie ( většinou tyto filmy končí katastrofou ), která nikoho nemůže urazit, Robin a Billy tvoří celkem vtipnou a zaručenou kombinaci páru inteligenta bez emocí a přecitlivělým blbečkem, jak už jsme měli možnost shlédnout v mnoha filmech, hlavně ve francouzských komediích. (( :: ()

lactarius odpad!

všechny recenze uživatele

Člověka to nutí k zamyšlení... Slyšel jsem, že tyto trapné vykrádačky mají u amerického obecenstva někdy větší úspěch než originál. Jinak by to snad proboha nikoho nenapadlo ! Takže - začít žrát housky s karbanátkem, co nejvíc popcornu, zapíjet javorovým sirupem a na všechno podle vzoru pana Kaplana říkat Kou Kej - třeba se ten pravý, svobodný, *americký* názor dostaví. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Reitman sa v tomto prípade príliš nepretrhol... Jednak sa stáva pravidlom, že americké prerábky francúzskych klasík končia veľmi zle. V tomto konkrétnom prípade ani hlavný motív príliš nepasuje do amerických končín a na rozdiel od Depardie a Richardsa som ani jednému neveril jeho úlohu. Ani na chvíľu. Crystal sa typovo vôbec nehodí na hlavičkujúceho drsňáka a Williamsa som otravnejšieho a viac prehrvajúceho prisámvačku nezažil. S ohľadom na mizerné tržby chovám nádej, že americkí diváci nie sú tak tupí a nestačí im hovno naservírované na striebornom podnose. A že sa táto vykrádačská éra hollywoodu čoskoro pominie. ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Američani na to šli jako vždycky, když dělají evropské remaky: vzali film, učesali ho, oholili, odchlupili, vypálili mu bradavice, vykastrovali ho, amputovali mu všechno, co trochu někam trčelo včetně nejzajímavějších momentů, pak ho posypali růžovým cukrem, naparfémovali, ovinuli mašlemi a kdo má na to koukat. Tímto způsobem naprosto zničili Brutální Nikitu, ale třebas i Tři muže a nemluvně a taky francouzskou předlohu tohoto filmu. Kdo jim to už konečně zakáže? ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná a trapná americká verze vynikajícího francouzského snímku 'Otec a otec'. Sotva film začne, nějaká žena ukáže dvěma chlápkům fotku svého ztraceného syna, každému namluví, že je to jejich syn a požádá je, aby ho našly. Důvod? To se divák nedozví. A tímto stylem ubíhá celý film. Ono je to vůbec celé křečovité, omšelé, nedovyprávěné. Roli Gérarda Depardieua tu ztvárnil Billy Crystal a jeho drsná povaha se mu nedá uvěřit. Ne, toto je hodně špatný film, jehož sledování považuji za ztrátu času. Doporučuji se tomuto filmu vyhnout. Taková je to hrůza. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama