Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah Huttinger pracuje jako novinářka, která má v deníku New York Times na starosti lokální zprávy, zejména pak svatby a nekrology. Se svým snoubencem, právníkem Jeffem Dalym, právě letí na svatbu mladší sestry Annie. Setká se tu se svéráznou, energickou babičkou Katharine, které se svěří s tím, že si není jistá, zda se má za Jeffa provdat. Necítí se ještě na usedlý manželský život a touží spíše po dobrodružství. Od babičky se dozví, že její matka Jocelyn, která zemřela, když byla Sarah ještě dítě, pár dnů před svatbou zmizela a prožila krátkou milostnou pletku s neznámým mladíkem. Sarah při srovnání své povahy s povahou otce i sestry začne pochybovat, jestli je dcerou svého otce, a rozhodne se matčina milence najít. Při pátrání se dočká dalšího překvapení, když tetě Mici uklouzne, že podle matčiny aférky byl natočen úspěšný film Absolvent. Šokovaná Sarah pochopí, že s neznámým mladíkem se tehdy vyspala nejen její matka, ale také babička Katharine. Ví, že se dotyčný jmenuje Beau Burroughs, že zbohatl pomocí internetových obchodů, a tak se za ním vydá do San Francisca, kde muž právě přednáší na kongresu. Dozví se od něj, že kvůli úrazu při fotbale zcela určitě nemůže být jejím otcem, a pak se společně opijí, což má zcela nečekané následky. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická Anistonovka, typ filmu, kde sa ona presne hodí. Akože romanťárna s problémami, no na konci sa všetko vyvrbí dobre. A keďže Kostner hereckým výkonom nemohol prekvapiť, urobili z neho aspoň sekáča, čo pretiahne celé generácie jednej rodiny. V pohode film, hoci tá premisa je tak trochu uletená: idem za chlapom, o ktorom si myslím, že je môj otec. A keď zistím, že nie je, tak sa s ním ešte v ten istý večer vyspím? ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Inu, nevěra je prý v pohodě. Chlapi dělají hloupé a kvůli lásce odpustí vše. Pohodově romantický film, kde nápad s Absolventem stojí za úvahu, ale postavit pointu na odpouštění nevěry mě zklamal. Chápu proč se hlavní hrdinka dostala do šlamastyky, nerozumím však, proč obsadili Jennifer do tak složité role. Hlavní hrdinka, na které totiž děj stojí, na celé čáře propadla. Richard Gere v sukni. 40% = 2/5 ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

..poměrně originální zápletku hatí nudný scénář!!!..podle mě by z toho byla výborná komedie/romantická, ale když se do toho zamontovaly zbytečně vážné scény......a děkuju za příjemné herecké obsazení, chybět v jediné větší roli známá tvář, hodnocení by šlo hodně rychle dolu!!!!...čistých 60%!!!..P.S. Costner je pořád dobrý herec!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To, že není neplodný, ještě neznamená, že ses vyspala se svým otcem." Sarah se mi líbila, zejména v bílým tričku a roztrhaných džínách, ale domů bych si ji nepořídil. Mám totiž raději vyrovnanější ženy. To permanentní šťoural Beau Burroughs byl jiná liga. Chlápek, kterej dokáže uspokojit tři generace žen, by jistě byl slušným mentorem. Toho bych si domu pořídil. A taky bych občas pozval na návštěvu Katharine, krycí jméno Babička, protože její alkoholová moudra stála za to. Mě vlastně celý to běhání po stopách mýho oblíbeného Absolventa hodně bavilo a nenechal jsem si to zkazit nudnou romantikou ani trapným pokusem o sex na záchodě letadla. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Komedie to určitě není a vlastně ani přívlastek "romantický" bych s tímto filmem nijak zvlášť nespojoval. Skvěle obsazený film, kde si každý to své odehrál. Teď si nejsem jistý, jestli se Costner vyspal s babičkou, matkou i dcerou. Právě tohle mi přišlo snad horší než pětinásobná nevěra. Představte si, že jste Mark Ruffalo a vaše přítelkyně se vyspí s bývalým milencem celé její rodiny. Uff... Nebo naopak, představte si, že jste Kevin Costner (nebo prostě starej chlápek) a na starý kolena si tohle dáte do životopisu - UF! Jednu hvězdu dávám za herce a druhou za tento "silný zážitek". Jinak sorry, ale nuda a průměr. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Původně se ve filmu měli objevit Dustin Hoffman a Anne Bancroft jako Beau Burroughs a Katherine Richelieu. Bohužel však Bancroft umřela a Hoffman se upsal jiným projektům. (don corleone)
  • Vůbec první film, který vyšel jak ve standardním DVD formátu, tak i v high definition. (don corleone)

Související novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (více)

Reklama

Reklama