Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

czejny 

všechny recenze uživatele

Zvířátka, zvířátka...ztraťte se v lese a už radši nevylézejte, neb lovecká sezóna přichází a s ní animák, který je nebezpečný stejně tak jako lovcova puška. Kulka letěla, minula cíl a bohužel netrefila ani obrovitánského medvěda. Ať hledám jak chci, žádné pozitivum nenacházím. Celá ta animace je velice nesympatická, postavy ohrané, zábavnost nulová. Když se jelen pokusí o nějakou hlášku vznikne z toho něco nesrozumitelného...možná děti ve školce by pobavil. Tvůrci snad vsázeli na rovnici animák+zvířátka+doják na konci= úspěch. Ale to se pánové přepočítali, protože nejspíš zapomněli na nějakou neznámou, se kterou by jim vyšel koukatelný kousek. * za docela povedený dabing a zato, že film je nejspíš určen pro velmi malé děti, což nedokáži objektivně posoudit. Tímto také zároveň prosím, aby mi nějaké děcko do 5-ti let poslalo svůj názor. Byl bych zvědav...jak še dětiškám líbí zvížátka. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový animovaný rodinný film, který pobaví a potěší. To je zhruba tak hodnocení tohoto filmu. Zvířátka mám rád, a tak se na jakýkoliv film s nimi rád podívám. A tohle byla docela zábava. Co se týče animace, tak ta se mi velmi líbila, a jakmile mi sedne u animovaného filmu animace, tak už mne pak od takového filmu jen těžko něco vyruší. Tady byl navíc velmi zajímavý a vtipný děj, některé scénky či hlášky byly velmi vtipné a docela jsem byl i zvědavý, jak celý příběh dopadne. Prostě pohodová záležitost pro chvilky odpočinku. Navíc jsem si hlavní protagonisty zamiloval, medvěd Boog a jelen Elliot byla opravdu milá a roztomilá zvířátka a kdybych mohl, tak bych si je možná i pořídil domů. Takže za sebe říkám, že jsem docela spokojený a tenhle animák mi sednul a líbil se mi. Ale nijak to nepřeceňuji, protože ač to považuji za dobrý animák, tak není o mnoho lepší než jiné animáky, takže hodnotím průměrnými třemi hvězdičkami, ale svou kvalitu tenhle film jistě má a své diváky si určitě najde. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není jeden z nejkvalitnějších animovaných filmů posledních let, ale řadí se mezi mé naprosto nejoblíbenější. Sledovat trampoty domestikovaného medvěda Booga v divoké přírodě mě strašně bavilo při každém shlédnutí. Prostě animace rozhodně není dokonalá, příběh také ne, ale tak nějak na Loveckou sezónu nedám dopustit. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Velká nuda, která dokazuje, že se začíná točit opravdu všechno v 3D animaci a je jen na divácích jestli konečně začnou chodit na to kvalitní nebo na vše barevné co jim rodinný multiplex nabídne za zvýhodněné ceny. Lovecká sezona dokazuje, že bez větších hvězd prostě nepřilákáte tolik rodinek a bez pořádného příběhu se rodinky nevrátí pro další porci. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost, s ještě průměrnějším scénářem, relativně povedenou animací, dvěma parádníma fórama a několika hrůzostrašnýma písničkama. Pro menší děti povinnost, pro ostatní zaručeně vyhozené peníze oknem. 50% a za dva dny už si ani nebudu pamatovat, jestli byla hlavní postava medvěd nebo ještěrka. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Všechny mobilní telefony jsou značky Sony Ericsson. (D3VIL)

Reklama

Reklama