Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

Tak takhle sjíždím filmy co jsem sledoval jako malej capart, a musím říct, že se obdivuju, jak velkou dávku trapnosti jsem dokázal pojmout, a jaký její práh jsem měl. V tomto filmu toto je ovšem jen tak ze začátku. Po té hodince jsem to buď překonal nebo se z toho stal koukatelný film. Musím říct že jsem si ho užil a první role Linzy Lohanové je dost solidní i na dnešní poměry. Sledoval jsem a nostalgie mě netřískala přes držku, což je dobře. A tak jsem se rozhodl dát filmu 3*. Je to pěkně rodinný, a že já většinou tenhle žánr striktně posílám pod 2*. Alan Silvestri u tohohle pihodržkodíla kalý jak Horstův nůž. Story-telling a kamera výtečná. ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl snad nejnaivnější film, jaký jsem kdy viděl. Typický americký kýč. Film trval přes dvě nudné hodiny a pořád ne a ne skončit. Sám sobě se divím, že jsem vydržel až do konce. Bylo to zdlouhavé, nezábavné, předvídatelné a trapné. Jediný okamžik, kdy jsem se zasmál, byla scéna s ještěrkou. Dávám jednu malou hvězdičku, která hodně zavání odpadem. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná záležitost hlavně díky ústřední trojici, ze které mé sympatie přirozeně nejvíc náleží Quaidovi. Přiznejme si: kdo by nechtěl mít zazobanýho papínka s vinicí v Kalifornii a vzhledem Dennise Quaida? Jinak samozřejmě Past na rodiče je x-tou variací na Luisu a Lotku, ale tentokrát v americkém a neškodném vydání. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Rodinny film z produkce Disney o identickych dvojcatech, ktere se poprve a to nahodne potkavaji na tabore, kde se domluvi na vymene za ucelem videt sveho dosud nepoznaneho rodice a na pokusu dat je znovu dohromady. Mily a nekycovity humor je podporen dobrymi herci a zvlaste mladou (Lindsay Lohan). 90% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní, tomuhle filmu nemám, snad až kromě jeho délky, co bych mu vytkl, ale nenalézám ani nic, co bych nějak vychválil. Z těch mnoha různých rodinných filmů určitě ten lepší kousek. A dobrá, budu trochu černě (stupidně) humorný - rajcuje-li vás Lindsay Lohan a máte-li pedofilní sklony, tak je to pro vás jako stvořené :-) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Pán, ktorý sobáši pár na začiatku filmu, je kameraman filmu Dean Cundey. (Karush)
  • Nakrúcanie scény, v ktorej Annie s Hallie (Lindsay Lohan) ležia na posteli a kamera sleduje zatiaľ niečo iné, trvalo šesť hodín, počas ktorých sa Lohan prezliekala za Annie a Hallie. (Karush)
  • Když sluha přináší medvídka, tak matka má na ruce hodinky, ale v následujícím záběru je nemá. (jirimat)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama