Reklama

Reklama

Beethoven 4

  • Polsko Beethoven 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Beethoven u Newtonových trpí nedostatkem přízně, zatím ale musí u nich zůstat do doby, než se jeho majitelé vrátí z Evropy. Matka už má psa dost a pohrozí, že ho dá do útulku. Děti se rozhodnou, že bernardýna přihlásí do kurzu psí poslušnosti. Tam Beethoven opět způsobí zmatky, shodou okolností ale dojde k výměně stejně vypadajících psů. Newtonovi najednou zírají, jakého mají poslušného psa. U Newtonových je teď Michelangelo, vzorný pes z milionářské rodiny Sedgwickových. V bohaté a snobské rodině je zase Beethoven, který tam samozřejmě způsobí úplnou spoušť. Sedgwickovi pro samou práci nemají na svou dcerku Madison čas a ta citově strádá. S příchodem Beethovena se ale všechno změní... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Lubos_Hurych

Lubos_Hurych (hodnocení, recenze)

Podle mně to není ještě tak hrozné... Rozhodně to není nijak převratné, ale myslím, že aktuálních 14% si tenhle kousek opravdu nezaslouží.

Každopádně jsem se chtěl zeptat na 1 otázku:

Jaká skladba hraje v ten okamžik, kdy Michelangelo, alias Beethoven, prolézá za zády trenérovi poslušně překážkovou dráhu (asi tak v 1. třetině) a pak i při závěrečných titulcích? Mně vychází, že by to měl být song od nějakého Jeffa Richmana jménem New Dog Old Tricks, avšak nikde nemohu najít nic víc, než napsaný název a interpreta a žádná ukázka, ani nic ke koupení, ani nic ke stažení, prostě nic, co by prokazovalo, že ta píseň vůbec existuje... :-/

Omlouvám se, že tu spamuji do dvou sekcí, ale nevím do které to napsat

Moc děkuji za případnou odpověď a pomoc!

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

to cartman: souhlas s tebou, ani se nedivím Ch. Grodinovi a B. Hunt, že nešli do trojky ale "Rosewood" Reinhold??? ten musel mít buď nedostatek peněz, jinak to nepochopím.

Reklama

Reklama