Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý varietní umělec Bango si vydělává jako hlídač v autobazaru. Když i z tohoto svého posledního zaměstnání dostane výpověď, rázem si uvědomí, jak je vlastně zbytečný. Náhodou potká kolegu z branže Čepelkina. Ten ho ukecá ke společnému vystupování na zámořské výletní lodi, ale ve skutečnosti mu jde jen o to, vytáhnout z Banga nějaké peníze. Bango s ním v restauracích zpronevěří i část úspor, které měla manželka Lidka na nákup rodinné hrobky. Do toho ještě přijde zpráva o těhotenství Bangovy dcery Biby, jejíž milenec Moskyt je gamblerem a dluží místním mafiánům velkou sumu peněz... (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Najťažšou časťou natáčania boli scény, v ktorých Csongor Kassai šoféroval, nakoľko nieje veľmi zdatný vodič, problémy mu robilo aj rozbiehanie a radenie rýchlostí. (baruss)
  • Na Moskytovom aute je cez celé dvere nálepka a na nej reklama www.dietka.sk. Diétka je názov reštaurácie, v ktorej Moskyt pracuje, a nemá nič spoločné s Materským centrom Dietka, na ktoré táto www stránka reálne odkazuje. (baruss)
  • Postavu nového majiteľa autobazáru, ktorý sa objaví v úvode filmu na pár sekúnd, si zahral vedúci výpravy Jaroslav Košťál. (baruss)

Související novinky

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama