Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kirkpatricka poznam hlavne ako scenaristu - Slepici Ulet, Za plotem, kde myslim ze film Za plotem 2006 aj reziroval, teda natocil. Toto je ale slabota takmer zo vsetkych uhlov pohladu : rezia, scenar, herecke vykony, kulisy a co ma dorazilo, su mimoriadne plane dialogy, to fakt uz sa lepsie pocuva mleti dzendr hoven nez toto. Murphy /Beverly Hills Cop 1 -3, Zamilovany Profesor/ tu bol zbytocny, nic sa nedeje ..... a v kinach to komplet zhorelo. Uz po Zamilovanom profesorovi sa zacal Murphy vytracat, a definitivne vytratenie z filmu potvrdil Policajtom ze San Francisca. Tu uz je to vyslovena bieda, mizeria : 5 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přesto že kromě starších vyjímek točí E.Murphy jeden blbej film za druhym,tahle rodinná komedie neni špatná.Sice nic objevnýho,ale co na poli rodinnýho příběhu můžem čekat za originalitu.Murphy tady hledá cestu k citům svoji dcery,ale jako kariérista a pokrytec to nezvládá,a ještě to přináší spoustu legračních situací.Sice sem milovník jinejch žánrů,ale proto to nevodsoudim,když vim,co jsem si půjčil.Takže se nebojim dát 70%. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kariéra Eddieho Murphyho je v troskách to je zrejmé...jediná pomoc je Policajt z Beverly Hills...a ani jeho posledný kúsok nedokazuje, že sa od posledného filmu zmenil...používa stále tie isté priblbé gagy, grimasy a trapasy...ale nájdu sa v tomto filme aj pozitíva...určite hlavným pozitívom je uletený, ale vynikajúci Thomas Haden Church (záporák zo Spidermana 3) a zo začiatku síce na nervy lezúca ale postupne veľmi v pohode hlavná detská postava - Yara Shahidi...celkovo je to opäť podpriemerný Eddie Murphy, nebyť vedľajších postáv (nezabudnúť Martina Sheena) o jednu hviezdičku nižšie... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Got To Get You In My Life - Matthew Sweet/Susanna Hoffs ,2. Here Comes the Sun - Colbie Caillat ,3. Nowhere Man - Landon Pigg ,4. I'm Looking Through You - Tyler Hilton ,5. I Want To Hold Your Hand - Hope ,6. I'll Follow the Sun - Glen Phillips ,7. Here, There, and Everywhere - Mikal Blue ,8. With a Little Help from My Friends - Karey Kirkpatrick ,9. All You Need Is Love - Paulist Choristers of California ,10. Here Comes the Cun - Mikal Blue/Colbie Caillat ,11. Leaves of Autumn - Paulist Choristers of California , ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Workoholický otec, který se svou dcerou tráví pramálo času, je častým námětem k různým rodinným komediím. I ve filmu "Tak si představ", je synopse příběhu stejná. Až na to, že se zde objevuje míra fantasie. Dcera má kouzelnou dečku, která ji dostává do království princezen, které vidí dopředu. Tato dečka se i stane pojítkem, které upevní vztah dcery a otce. Otec totiž využije tohoto magického kusu látky k pracovním úspěchům v investiční firmě. Stane se výborným rádcem v oboru investování a je všude oblíben. Když ale přijde nabídka na vedení firmy, tak si musí otec vlastně uvědomit, co chce víc -- jestli práci nebo dceru ? To vše se dozvíte v této nové komedii s Eddiem Murphym v hlavní roli. Příjemná oddychovka, která nenudí. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama