Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Až při sledování totální hovadiny, jakou Slečna drsňák bezesporu je, jsem si uvědomil, že mám pro Sandru fakt slabost. Málokterá herečka nemá problém postavit se před kameru bez silné vrstvy make-upu a slepenými vlasy. Celou dobu si šaškování užívá a přenáší to i na diváka. Zároveň po menších úpravách svým půvabem zastiňuje úplně všechny na place. Podobné filmy by už dnes přes schvalovací komisi MeToo neprošly. Tvůrci tady zesměšňují feministky, gaye i lesbičky a to už bohužel není v módě. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto filmu mám několik pochval, ale i výtek, film je docela dobře natočený, jako první díl velmi zajímavý, ale na druhou stranu ne úplně dokončený, docela se mi líbil, jasně, dá se předvídat, co se stane, každý film má své pro i proti. Při prvním shlédnutí to bylo tak 80 procent, při druhém 60 a nyní se na něj s chutí podívám, tak jednou za rok, stačí mi to a naprosto přesně vím, co za film to je. Závěr: Naprosto obyčejný a průměrný film, který stojí za shlédnutí tak jednou ročně. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie o neomalené a nevychované agentce FBI, která je nucena souhrou okolností, vystupovat na soutěži MISS jako soutěžící, která na to nemá absolutně žádné předpoklady...Pouze díky pomoci vysloužilého poradce Michaela Cainea se jí podaří probojovat do finále soutěže a zároveň vypátrat pachatele atentátů soutěže...Za mě 85% ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Teda zde režisér zase pěkně ujel. Vybrat Sandru Bullock, která by byť jenom jako herečka měla být adeptkou na Miss USA, tak to musel mít vlčí mlhu. Vůbec, když si teď projíždím filmografii SB, tak pro ni vůbec nedopadá lichotivě. Vlastně si kladu otázku, kde se vzala její popularita? No, někomu se prostě líbit může. Já to ale nejsem. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná komedie z prostředí světových modelek, mezi které zavítá speciální agentka. A máme tu již předem odhadnutelný děj a happy end. Je to určitě slušný film, ale mně takové věci prostě nesedí. Raději se budu dívat na zkrvaveného Bruce Willise ve Smrtonosné Pasti (ať už je sebeabsurdnější, o to však zábavnější) než na Sandru Bullock v roli drsňáské policajtky, ze které se snaží vychovat supermodelku, jak se stupidně uchichtává v každém druhém záběru. Tohle opravdu ne. Film pro masy.. a ty já nemusím. Při sledování tohohle úplné cítím, jak mi klesá IQ. 50% a to jsem ještě dobrák. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)
  • Když Sheryl (Heather Burns) dokončuje vystoupení se zapálenými paličkami, odchází do zákulisí s ohořelými. Poté je však vidět se zcela novými. (T600)

Reklama

Reklama