Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Speciálně tento díl musím okomentovat, protože něco tak geniálního a bez nadsázky dokonalého se na obrazovce jen tak nevidí. White Christmas má více originálních a opojných myšlenek než áčkový sci-fi film. Je chytrý, propracovaný, překvapivý a emocionálně devastující. Líp už to opravdu nejde. 10/10 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekají mě ještě 3 série, ale mám pocit, že lepší díl už neuvidím. Tohle bylo famózní! P.S.: Po krátkém zamyšlení přidávám 2 drobné výhrady: 1. Technická- zablokovaní lidé nebyli ve dvou záběrech pouze v obrysech, to mě mátlo a považuji to za chybu. 2. Věcná- podezřelému bez doznání, tedy de iure nevinnému, by nemohli odebrat “koláček”, pokud by s tím výslovně nesouhlasil, o čemž pochybuji. ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zatím nejlepší díl ze všech. Trojlístek příběhů, které souvisí a mají zajímavou myšlenku. Blokování v reálném světě je brutální a zažít bych to určitě nechtěl. Divím se, že lidi zde nemají morální problém, že jejich kopii strčí do krabičky a mučí ji - jasně, že jim to neřeknou, ale určitě to už někdo někde vypátral. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoční speciál, který ale neodbíhá od stylu Black Mirror, ale právě naopak, ukazuje ho v jeho plné kráse. Tato epizoda má dost podobných záchytných bodů s poslední epizodou minulé série. Podobný styl futurismu, skvěle vystavěný příběh jednotlivce (v tomto případě spíše dvojice), podobnou premisu, zvrat a vyvrcholení, spíše ukázka toho, jaká by společnost mohla být, než jaká ve skutečnosti je (zase s určitým počtem bodů, které sedí i na nás) a několik dalších. Ale i přes podobný základ je to jiné a z mého pohledu i lepší kus práce, který mě strhl ještě více, než ten minulý, hlavně díky ještě fantastičtějším hereckým výkonům (Jon Hamm!). Nejlepší epizoda druhé řady. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Silně nadhodnocené. Pointu lze odhadnout od půlky, což by ani tak nevadilo, kdyby nebyla ještě rozvedená tak hloupě. Mám rád špatné konce, ale to, co se stane hlavní postavě je prostě pitomé. Bohužel stejně jako další nedomyšlenosti.  Člověk se nemůže přiblížit na deset metrů k osobě, ale u domu očumovat může? A ten prostřední "podpříběh" neoslnil. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Keď Joe (Rafe Spall) vidí v televízii fotografiu Bethany (Janet Montgomery) ako jednu zo smrteľných nehôd pri zrážke vlaku, v správach sa v spodnej časti obrazovky objaví zmienka, že „Callow oznamuje rozvod“. Ide o odkaz na úplne prvú epizódu Národná hymna (2011). (Arsenal83)

Reklama

Reklama