Reklama

Reklama

Zoom: Akademie pro superhrdiny

  • USA Zoom (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Před mnoha lety sponzorovala americká armáda tým superhrdinů, který bojoval proti zlu. V jeho čele stáli Jack Shepard, známý jako super rychlý Kapitán Zoom, a jeho bratr Connor jako Concussion. Během pokusu znásobit jejich schopnosti, kdy byli vystaveni paprskům Gamma 13., se Concussion stal silnějším, současně se však obrátil proti svým kolegům. Všechny je zabil a napadl i bratra. Boj skončil explozí, během níž Zoom ztratil své schopnosti a jeho bratr byl vržen do jiné dimenze. O třicet let později zjistí doktor Grant, vedoucí projektu, že se Concussion vrací. Generál Larraby rozhodne o vytvoření nového týmu. Grant donutí zahořklého Jacka, aby se k projektu přidal jako poradce a instruktor. Jenže sestavit tým nebude tak snadné, protože mladí adepti na superhrdiny mají schopnosti spíš kuriózní než užitečné. Nakonec se členy stanou sedmnáctiletý Dylan West, který dokáže být neviditelný, šestnáctiletá Summer Jonesová s telekinetickými schopnostmi a dvanáctiletý Tucker William, jenž dokáže zvětšit libovolnou část těla. Výcvik postupuje stále rychleji a vyjde najevo, že Dylan je jasnozřivý. Díky tomu dokáže odhalit fakt, že jsou pro generála Larrabyho jen návnadou k odlákání Concussionovy pozornosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučké, videl som to už pár krát a dnes som si to zopákol s malou dcérkou, lebo som si dal takú malú sériu Sky High, Zoom, Thunderbirds a We Can Be Heroes. Nezvolil som správny postup a vedel som to dopredu, len som to schválne chcel zrovnať. Tam, kde Sky High bola nadčasová skvelá a aj dnes pozerateľná superhrdinská a dobrodružná rodinná zábava, tam je Zoom trápna hlúposť, ktorú žiaľ nevytrhol z biedy ani evidentne znudený Tim Allen a už vôbec nie totálne trápny Chevy Chase. Kde sú len tie časy, keď obaja patrili medzi komediálne hviezdy. No nič. Thunderbirds bude o niečo málo lepší ako Zoom, ale slabší ako Sky High a som zvedavý na We Can By Heroes, to si dám premiéru, už mi to na disku chvíľu leží. Ale keďže sa dcérke páčili aj Spy Kids, tak myslím, že toto sa bude páčiť tiež. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Úžasne odľahčená komédia o superhrdinoch, ktorú tu zjavne dosť ľudí nepochopilo. Hlavne hlášky Tima Allena stoja za to (nemal ďaleko k Willisovi v Poslednom skautovi), k tomu rozkošne nemotorná Courteney Cox a roztomilé kostýmčeky malej supersilnej Princezny. Nechýbajú aj slabšie momenty, no v porovnaní s podobne ladeným seriálom No Order Family, je na tom tento film lepšie. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Jak to dopadne, když si superhrdina zaletí létajícím talířem pro hamburger a zmrzlinu? A jakou neobvyklou schopnost má chlapec, který si říká „Jupiter, plynný obr“? Nejen o tom je pohodová parodie, která si v přátelském duchu utahuje ze všemožných klišé superhrdinských comicsů a to v překvapivě husté palbě často velmi jemných a zasvěcených vtípků a narážek. Pobaví Tim Allen jako otrávený a notně sarkastický bývalý superhrdina trousící suché ironické hlášky i poněkud nesourodý tým superhrdinů k němuž mimo jiné patří dvanáctiletý tlouštík nafukující libovolnou část těla nebo šestiletá supersilačka převlékající se za princezny a baletky. „Nabijte druhou síť a připravte k odpalu.“ – „To je výborný nápad pane. Kéž bychom tu druhou síť měli.“ ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Na takovej odpad, jak naznačuje celkový hodnocení, bych to rozhodně neviděl - já se celkem dobře bavil :) Jasně, je to blbost, ale blbost komixově stylová, vtipná a krásně přehnaná :) Snad jen ta finální bitva, na kterou celou dobu trénujou, je dost nemastná neslaná. Taky bych chtěl do drive-inu zajet lítajícím talířem :D Souhlasící komentáře: nash., honajz ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tim Allen byl sice sypmatickej, ale chvilkama až trapnej. Specer Breslin byl naprosto nechutnej. Chevyho Chyse opravdu nemusím a tendle film mu moc nepřidal. Courtney byla blbější než obvykle. Rip Torn mi seice docela sednul do své role, ale objevoval se minimálně. Kate Mara byla nevýrazná a nudná. Ryan Newman byla opravdu odporná, naprosto dítě na facku! A Kevin Zegers byl sympatickej slaďouš až to bolelo. Ale přesto ten výsledek nebyl úplně špatný. Skvělá muzika a pár vtipných scének, vykompenzovalo brutálně debilní konec. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Kingmanu v Arizoně v USA a v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama