Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

Květula 

všechny recenze uživatele

I ve čtyřiceti má Belmondo jiskřivé oči dvanáctiletého rošťáka. I zabalený v prostěradle nebo převlečený za děvku strčí se svou elegancí do kapsy všechny gentlemany v obleku. Tomuhle člověku uvěříte opravdu cokoli a navíc je to jeden z mála herců, který dokáže rozesmát a zahřát u srdce jen tím, že se sám směje. Chcete-li na chvíli zapomenout na všechny problémy a ještě se dobře pobavit, asi neexistuje lepší film než Nenapravitelný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nenapravitelný na Belmonda sedí naprosto dokonale. Nenapravitelný on totiž je. O tom žádná. Pro mě je to teda film, který mi Belmonda ukázal v tak světlé stránce, tak zářivé stránce, v takové stránce, v jaké on skutečně figuruje nejlépe a nejhodnotněji. Jean Paul Belmondo je prostě frajer a v tomto filmu mu to horko těžko mohu popřít. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

...aneb Belmondova smršť. Tempo filmu je rychlejší a zběsilejší, než v Rychle a zběsile. A má to tu pravou francouzskou komediální atmosféru. A to je přesně to, co potřebuju, abych se dobře pobavil! Belmondo je fakt nenapravitelnej a dycky hraje toho chuja tak skvěle, že to nejde, aby nerozesmál. Jeho lhací techniky, výmysly, nápady a převleky jsou nezapomenutelny. Prostě skvělá francouzská komedie ze starejch dobrejch časů... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem neznal, tudiz jsem nevedel, co od nej ocekavat, ale nakonec jsem byl spokojenej. Celej film tu tahne Jean-Paul. Uplyne nakejch tricet sekund, behem kterejch vypadne z vezeni a uz rozjizdi jeden podvod za druhym. Ale ne zadny pomaly planovani, JP tu lita jak nadopovanej a jede fakt kurevsky ve velkym. Skoda, ze ke konci to jeho skakani od jednoho podvodu ke druhymu ustoupi do pozadi a jde uz jen o jednu velkou kradez, ale i tak je film neskutecne sviznej, hodne zabavnej a Belmondo je tady fakt dokonalej. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Neovladatelný živel Belmondo připomíná od první do poslední minuty kulový blesk řítící se dějem a sršící bláznivými gagy. A k tomu všemu nádherná, ale opravdu nádherná, Genevieve Bujold.. co víc si člověk může přát.. Snad aby se konečně objevil někjdo, kdo by ještě dnes uměl natočit něco tak svěžího, plného energie a šarmu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy se srazí auta, stojí na rohu asi dvacítka čumilů, a to ještě před srážkou a dívají se ve směru karambolu. Pravděpodobnější by bylo, že se seběhnou, takto je zřejmé, že jsou inscenovaní, ale špatně. (sator)
  • Ve scéně, kdy Victor (Jean-Paul Belmondo) svádí Charlottu (Geneviève Bujold), zatímco kumpáni kradou vzácné dílo, si v koupelně před zrcadlem roztrhne tílko, ale v další scéně, kdy vchází do ložnice, jej má opět neporušené. (fifas2)
  • V závěrečných scénách u bazénu jde vidět, že rozmluva Camille (Julien Guiomar) s Victorem (Jean-Paul Belmondo) je sestříhaná. V jedné scéně sedí ve stínu a bez občerstvení, ve druhé na slunci s občerstvením. Tomu odpovídá i Viktorův župan. Obojí se však odehrává ve stejný moment, protože Charlottin otec odchází na golf. (fifas2)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama