Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Ďábelský kolotoč Viktorových podvodů, improvizací, prodejů a lstí zatočí zaručeně s každým! Dokud Viktor nenarazí na krásnou psycholožku, která zdědila po své mamince zásadu, že v rodině se žena stará o peníze:) Bezvadné Belmondovo převleky, krásná Genevieve Bujold a skvělí komplici s pojízdným domkem a kupou dětí. Klasika. ()

Belmondicek 

všechny recenze uživatele

Další společná spolupráce Jeana-Paula Belmonda s dvorním režisérem Philippem de Brocou, má tentokráte podobu lehké komedie. Sotva Bébel opustí brány vězení už zase vymýšlí sérii podvodů, střídá převleky, lže kudy chodí, vymýšlí si neuvěřitelné historky, chvilku je neodolatelný svůdce žen, za chvíli zase nablblý zahradník.... Film poměrně rychle uteče, mám problém jenom s tím koncem, je takový nemastný, neslaný. Belmondo zde podruhé spojil své síly s kanadskou herečkou Genevieve Bujold (předtím se sešli ve Zloději z Paříže), která často točila ve Francii. Bébela tady poprvé namluvil a to trefně Miroslav Moravec, potom ještě několikrát. "Když člověk není na prachy, je to přece jen inponující!" ()

Reklama

Květula 

všechny recenze uživatele

I ve čtyřiceti má Belmondo jiskřivé oči dvanáctiletého rošťáka. I zabalený v prostěradle nebo převlečený za děvku strčí se svou elegancí do kapsy všechny gentlemany v obleku. Tomuhle člověku uvěříte opravdu cokoli a navíc je to jeden z mála herců, který dokáže rozesmát a zahřát u srdce jen tím, že se sám směje. Chcete-li na chvíli zapomenout na všechny problémy a ještě se dobře pobavit, asi neexistuje lepší film než Nenapravitelný. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Viktorovo okouzlování Charlotte vlastní strojenou pompézností, střídané útokem na její útlocit, jemuž kurátorka neodolá, ač brzy prokoukne jeho falešnost. Ze všech těch skvělých Belmondovských komedií tahle disponuje nejbrilantnějšími di(mono)logy, jejichž kvalitě přispívá i (ano, místy až hlubokomyslný) patosák Kamil. Výběrová francouzská poezie pro Vaší bránici. Bohužel poslední třetina je z úplně jiného filmu. Jakmile se příběh začne soustředit na ústřední zápletku s triptichem, to kouzelné pábitelské tlachání přejde v průměrnou situační taškařici. 80% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Na podvodníčka Belmonda platí len psychologička. Film je trochu ubehaný a aj s množstvom vtipov zostáva pre mňa priemerným, pretože som sa pri ňom často nudil. Prebrali ma len scény v reštaurácii, kde Belmondo nosí aj nenosí knírek, pretože nestíha sledovať, či nosil knírek vždy alebo nikdy nenosil knírek. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Viktor (Jean-Paul Belmondo) jezdí vozem Jaguar E-type. Jedná se o sportovní automobil britské automobilky Jaguar vyráběný od roku 1961 do roku 1975. Patří mezi nejslavnější modely značky a zároveň je mnohými odborníky považován za nejkrásnější. (sator)
  • Ve scéně, kdy Victor (Jean-Paul Belmondo) svádí Charlottu (Geneviève Bujold), zatímco kumpáni kradou vzácné dílo, si v koupelně před zrcadlem roztrhne tílko, ale v další scéně, kdy vchází do ložnice, jej má opět neporušené. (fifas2)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama