Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, to očividně, ale pořád velmi dobrý film o fotbale... To co se na konci jendičky dalo očekávat, že Munez přestoupí v dvojce do věhlasnějšího, špičkového evropského velkoklubu. Nakonec to byl asi ten největší - Real Madrid. Film krásně ukazuje život špičkového fotbalisty. Miliony korun vydělávající, luxusní život. Krásný byt, nabouchané auta, ženy, prostě vše co si může člověk přát. Ve fotbale asi vše očividní jak to asi dopadne, to v jedničce úplně zřetelné nebylo, ale i tak dobrý film, u kterého jsem se nenudil. Dávám 4*, dal bych 3, ale jedna navíc je zato, že to je film o fotbale, mojím suveréně největším koníčkem:-)) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Pekné pokračovanie prvého Góóólu aj keď o niečo slabšie, jediné čo je lepšie je technické spracovanie a je vidieť viac peňazí v rozpočte aj keď by ma zaujímalo koľko vlastne celkovo stál tento film, pretože som si všimol pomerne často na plátne hviezdy futbalu ako Zidane, Ronaldo, Beckham a ďalší. Tvorcovia sa asi buchli po vreckách. Zábery počas zápasov boli veľmi pekné, prepracované, fakt kvalita. Mnoho scén bolo prehnaných, teda počas zápasov, zvraty na stranu Realu Madrid. 60% ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že s prvním dílem se to srovnávat nedá, ale snímek má pořád svoji kvalitu a dobré fotbalové scény. Mnozí zde píšou, že je to příběh jak z telenovely. Ano, máte pravdu. Kariéra Santiaga rapidně vzrostla, až podezřele rychle:) Jenomže si musíme uvědomit, že kdybychom měli čekat, než se dostane z Newcastlu do Realu Madrid a mělo by to být podle reality, tak by se muselo natočit alespoň 10 dílů "Mexické vlny":) Hodnotím horšími čtyřmi hvězdami. [možný spoiler] Výtku mám k zakončení filmu "pokračování příště", problém tkví v tom, že 3. díl nějak nenavazuje na tento díl druhý!!! ()

predators 

všechny recenze uživatele

A máme tady druhý Goool. Bohužel už nebyl tak krásný jako ten první. Všechny přihrávky byly hodně čitelné, přesto došlo k zakončení. Tentokrát ovšem rozhoduje David Backham. Ano, je to tak. Vše, co mělo být řečeno, již padlo v prvním díle. Tohle už byla pouze nastavovaná kaše, zato zbylo více prostoru pro hru samotnou. Ale to je asi tak všechno. A nápis ... to be continued...? Že by další přestup? :-) 50% ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ať už se na tenhle film podíváte z různých pohledů a z různých důvodů, vždycky zjistíte, že je to tupá hovadina a pozlacená sračička. Takže proč se na tenhle film podívat? Kvůli tomu jedinému, co nabízí, a to kvůli fotbalu. Z fotbalového hlediska jde vcelku o zábavný počin, ale zcela jistě podle pravidla mezi slepými jednooký králem. Klišé se vrší na klišé, tupost hlavního hrdiny a vůbec celého klišovitého kolotoče okolo hvězdy fotbalového klubu je mi spíše k smíchu. Ale ta celková fotbalová atmosféra a horečka kolem něho je z filmu opravdu cítit, ať už je to záběrem na slavný stadion Santiaga Bernabeua, kamerovým průletem nad trávníkem nebo slavnou ústřední melodií ligy mistrů a nebo hlasy známých komentátorů – na to vše je radost pohledět, samozřejmě jenom pro fanouška. Takže vstup a zmáčkni play, jestli se nemůžeš nabažit popoběhnutím po zeleném trávníku a pohled na fotbalový míč tě nikdy nepřestane fascinovat... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • V šatni Realu Madrid pred finálovým zápasom Ligy Majstrov je možné vidieť dresy domácich s logom LFP (Španielska futbalová federácia). To sa však smie objaviť iba v zápasoch domácej ligy, nie v súťažiach pod záštitou UEFA. (MikaelSVK)
  • Zápasy, které jsou uváděny jako osmifinále, čtvrtfinále, semifinále (proti Pireusu, Rosenborgu a Lyonu) byly ve skutečnosti odehrány v sezóně 2005/06 v základní skupině ligy mistrů F, kterou vyhrál Lyon. Real postoupil do osmifinále, kde hrál proti Arsenale (ve filmu finále) a tam také po zápasech 0:0 a 0:1 vypadl. (hendrich6)
  • Ve filmu se objevuje hned několik skutečných fotbalistů, mezi nimi hvězdy Realu Madrid Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham, Iker Casillas nebo Roberto Carlos. (ricky4)

Reklama

Reklama