Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Z původně zamýšlené Potěmkinovy univerzity vznikne instituce poskytující vyšší vzdělání nepotlačením kreativity a vášně v srdci mladého člověka. Suchopárné americké školství budiž zachráněno! Absolutně naivní, v dobrém myšleno ničím nepřekvapující komedie, u které jsem s vděkem ocenil vyvarování se žánrových zvyklostí v podobě odpaňovacích snah, fekální bžundy, či jiné spermatické lograndy s jablečnými koláči a ukroucenými bradavkami. Jinak asi sen každého studenta, že ano? Já bych si na tabuli připsal předměty "Kouzlo pasivity při orálním sexu" a "5/12 dne zasvěť spánku".. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Accepted je spíš taková podprůměrná hloupá komedie o hloupostech, než cokoli jiného. Na začátku ještě bylo pár vtipných nebo aspoň úsměvných momentů, ale postupně to bylo horší a horší, až se z toho nakonec stal sled kýčovitých situací, které nikoho nemůžou překvapit ani pobavit...Jsou to spíš horší **. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že ve skutečnosti by nic takového existovat nemohlo, nebo alepoň do té chvíle, než by se na to přišlo. Ve filmu je ale možné všechno a tak nám tu je představena docela slušná komedie z prostředí školního zařízení, kde není nic takové, jak by se na první pohled zdálo. Já bych rozhodně na takovou školu klidně šel. :-) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Film, který je určen vysokoškolákům, kteří se hodinu a půl chtějí pobavit myšlenkou na ideální fakultu, kde vlastně každý učí každého, každý si vytváří svůj vlastní rozvrh a věnuje se těm předmětům, které ho baví a navíc je vše podbarveno skvělými mejdany. Kdyby to tak fungovalo ve skutečnosti, tak by Bezva vejška ničím nevybočovala. Justin Long byl komický už ve Vybíjené, asi má talent :-) ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Autoři filmu Lhář, lhář a Božský Bruce bylo to jediné, proč jsem se na tohle šel podívat. Jop, herci nejsou žádná extra třída, dialogy za moc nestojí, a celý film je plný nesmyslů, stejně jako hlavní pointa až to bolí. Ale přesto - není na škodu se nachvílí odhodit od klasického života, a mrknout se na nesmyslný, ale rozhodně skvělý život, ve kterém vše jde podle představ. A proto tomu rád dám čtyři hvědičky. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)

Reklama

Reklama