Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

pufina 

všechny recenze uživatele

Hmmm, to byla ale blbost - ale víte co? Já té Haley fandila, což se mi moc často nestává. Fanda gymnastiky opravdu nejsem a když člověk vidí samé americké komedie, kdy mladistvé do těch 18 let dělají kraviny, tak ten stejný scénář přestane brzo bavit. Ale víte co - hvězda za Jeff Bridges, která byla výborná; hvězda za ten příběh a hvězda za to, že jsem tu televizi nepřepla a přežila jsem i ty reklamy (což je úspěch, jelikož na televizi koukám tak 2x týdně a dohromady to dá 2 hodiny). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jednou veľkou výhodou filmu je, že športové popredie, svižné tréningové sekvencie a Bridges spolu s atraktívnym kolektívom dokázali prekryť klasickú chuť nefalšovanej klišéovitej omáčky, ktorej sa vo filmoch tohto typu divák jednoducho nezbaví. Poteší aj veľmi efektná a akčná kamera s prelínacími zábermi v športových, akrobatických záberoch. Je to taký potešujúci mierny nadpriemer. 65%. ()

Reklama

Dallas 

všechny recenze uživatele

O holke, ktorá musela nastúpiť na gymnastickú školu. Prečo musela je nezaujímavé, hlavné je že nastúpila. Celkom slušný filmik z prostredia ženskej gymnastiky. Jeff Bridges bol ako tréner dobrý. Zaujímavé postavy (doslova :-)). Neviem, ale na rebelkách niečo je (možno je to mojov záľubou v punku). 60% PUNK IS NOT DEATH ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, z prostředí gymnastek, kdy je nucena znova začít trénovat problémová Haley. Kterou to evidentně nebaví, ale aspoň tam předvede trochu vzrušení a jak jinak to může dopadnout než, že se do toho vrhne opravdu. Prostředí gymnastek se ve filmu moc neobjevuje. Tenhle sport je hodně tvrdý ( byt se jedná o drobné krásné holky) a poměrně krátký co se týče vrcholu kariéry. Pěkné bylo jak se dívky na soutěži domluvili, když viděli jak nespravedlivě se hodnotí a nechali vždy vyhrát jednu z nich tu nejlepší a ostatní nenastoupili. Ono ve skutečnosti je to stejné hodnotí se dost sporně viz Olympiáda, kdy to viděl snad každý a diváci nechtěli pustit ani sportovce do hry, jak to bylo okaté. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Haley se kvůli konfliktu se zákonem a z příkazu soudu ocitá ve VGA, kde se na Olympiádu svědomitě připravují gymnastky a že to tam nebude mít snadný to je jasný. „Jestli se ti líbí padat, pak je gymnastika sport jako dělaný pro tebe. Budeš padat na hubu, na zadek, záda, kolena i sebeúctu. Víte, já padám nerada.“ Filmeček bude spíš pro muže, kteří se rádi podívají na vysportovaná těla mladých dívek v upnutých trikotech. A možná ještě pro nadšené a disciplinované sportovkyně, ale mně heslo „Poctivé a bezpečné cvičení je naše jistota“ nic neříká. Ovšem závěrečná rebelie na závodech zvedla mé hodnocení ( a moji náladu) o 1*. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama