Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

mortak 

všechny recenze uživatele

Jako film to nelze hodnotit, ale protože miluji tanec, sport a pohyb, rozhodně jsem se nenudil. Přece mě jen děsí moje zkušenost z tanečního světa: když se ty dívky nedostanou na olympiádu a skončí se sportem, najdou si chlapa, který je bude živit, a VŠECHNY své sny z minulosti hodí na bedra svých dětí. Jednoduše řečeno: stanou se přesnou kopií svých maminek, které v tomto filmu ztělesňují nechápající svět dospělých (hned vedle porotců). Kéž by byl tenhle kruh někdy přerušen. ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

O holke, ktorá musela nastúpiť na gymnastickú školu. Prečo musela je nezaujímavé, hlavné je že nastúpila. Celkom slušný filmik z prostredia ženskej gymnastiky. Jeff Bridges bol ako tréner dobrý. Zaujímavé postavy (doslova :-)). Neviem, ale na rebelkách niečo je (možno je to mojov záľubou v punku). 60% PUNK IS NOT DEATH ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Haley se kvůli konfliktu se zákonem a z příkazu soudu ocitá ve VGA, kde se na Olympiádu svědomitě připravují gymnastky a že to tam nebude mít snadný to je jasný. „Jestli se ti líbí padat, pak je gymnastika sport jako dělaný pro tebe. Budeš padat na hubu, na zadek, záda, kolena i sebeúctu. Víte, já padám nerada.“ Filmeček bude spíš pro muže, kteří se rádi podívají na vysportovaná těla mladých dívek v upnutých trikotech. A možná ještě pro nadšené a disciplinované sportovkyně, ale mně heslo „Poctivé a bezpečné cvičení je naše jistota“ nic neříká. Ovšem závěrečná rebelie na závodech zvedla mé hodnocení ( a moji náladu) o 1*. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nezaručuji, že se u toho budete bavit, jako já. Je to taková klasická sportovní "komedie", kterých jsou tucty a jsou jako, kdybyste natáčeli remake za remakem. Ale, když se občas nudím, tak se rád podívám a nemusím u toho přemýšlet. Tady je k plusu, že jde o gymnastiku, se kterou jsem moc filmů neviděl. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem koukám, že se filmek moc nelíbil zdejší veřejnosti. Nejsem žádný expert na gymnastiku. Jsem velkej fanda J. Bridgese a od toho filmu i M. Peregrym, která je fakt jako neskutečně nádherná a s gymnastikou už asi něco společného někdy měla. Film je ze začátku klasická teen anarchy, ale přehoupne se do solidního sportovního dramatu, a mně to teda sedlo neskutečně. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama