Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

MaMitti 

všechny recenze uživatele

První hvězdička za hlášku: malí půjdou první a budou prorážet cestu :-), druhá hvězdička za hudbu a zejména za ten leitmotiv objevující se hlavně v závěru snímku (nevím, co to bylo za kapelu, ale bylo to úžasný), třetí hvězdička za kněze nekněze – pro mě osobně nejvíc sexy postavička z celého filmu (ale je fakt, že jsem to viděla asi od poloviny…). Celkově – nic moc, ale to něco málo, co tam bylo (viz hvězdičky) se mi fakt líbilo. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Ptákovinka na jedno použití. Není divu, že to nebylo vysláno do kin a o nějaké DVD produkci se také nemluví (zatím). Hayden předvádí svůj průměr, Mischa je pěkná anorektička a Tim Roth od Pulp Fiction nezakopl o nějakou významně lepší roli. Občas trapné, občas k pousmání. Čekal jsem ani nevím proč, víc. Takhle usmolených 40% a můžou bejt rádi... ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mnoho krásné nahoty pro muže a mnoho sympatických mužů pro ženy. To je však asi to jediné, co se dá o snímku říct pozitivního. Možná snad bylo možno zahlédnout i špetku toho humoru. Jinak ale snímek postrádal kvalitnější scénář. Přitom herecké výkony zase tak špatné nebyly. Film se hodí spíše manželstvím po dvaceti letech, kdy ani jeden už na sebe nemá chuť, ale oba ji dostanou pohledem na krásnější herečky/herce a některé docela vzrušivé scény, které kdyby se neodehrávaly ve staré Itálii, mohlo by se jednak o starobylou verzi Prciček. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Proč se to nikomu nelíbí? Jen těžko hledám příčinu. Obvykle mě tyhle typy filmů také moc neberou, ale WOW, tohle se opravdu povedlo! Přesně takhle si představuji romantický příběh z oné romantické doby. Příjemný, nekomplikovaný a vtipně podaný příběh, zábavný děj, dobrý hudební doprovod. Hayden Christensen je jako stvořený pro tuhle postavu, excelentní herecký výkon. A ty jeptišky...hmmm....Není to prostě žádná Johanka z Arku (což je vlastně dobře), ale skvělý relaxační film, na který se podívám klidně vícekrát. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu, co se tu většině nelíbí. Mě to přišlo zábavný. Pěkný písničky, výborní herci a několik opravdu vtipných scén. Navíc se mi líbilo, že i v takové ptákovině se režisér Leland snaží většinu postav tak polidštit. K uvedenému obsahu. Nikdo nic nevypráví, není to žádný Dekameron. Ale jestli si mám představit příběh blížící se soft pornu s trochu košatější strukturou, tak jeto přesně takovýhle film. Navíc vtipný a docela roztomilý. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Príbeh je voľne založený na cykluse 100 noviel talianskeho autora Giovanniho Boccaccia pod názvom "Il Decamerone" (Dekameron), ktoré vyšli v rokoch 1349 až 1353. (Real Tom Hardy)
  • Bolo takmer nemožné, aby sa v 14. storočí dostal Rus do Talianska pre rozsiahle nepriateľské územia medzi dvoma krajinami. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama