Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Komedie s moderními prvky, zvláště hudbou což už ale bylo u Příběhu rytíře. Film je jasně zaměřen na vyprávěni vicero lidí, kteří řeší problém ztráty panictví. Každy po svém a s různymi nástrahami... :-) O ničem jiném film není ikdyž je sem zamotán boj o největší krásku (Mischa Barton). Scény z kláštera by se spiš hodily na scény z bordelu. To samé platí o šatech všech dívek ve filmu :-). Nejde o žádny zázrak ale i tak pro mě 3*. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Ptákovinka na jedno použití. Není divu, že to nebylo vysláno do kin a o nějaké DVD produkci se také nemluví (zatím). Hayden předvádí svůj průměr, Mischa je pěkná anorektička a Tim Roth od Pulp Fiction nezakopl o nějakou významně lepší roli. Občas trapné, občas k pousmání. Čekal jsem ani nevím proč, víc. Takhle usmolených 40% a můžou bejt rádi... ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu, co se tu většině nelíbí. Mě to přišlo zábavný. Pěkný písničky, výborní herci a několik opravdu vtipných scén. Navíc se mi líbilo, že i v takové ptákovině se režisér Leland snaží většinu postav tak polidštit. K uvedenému obsahu. Nikdo nic nevypráví, není to žádný Dekameron. Ale jestli si mám představit příběh blížící se soft pornu s trochu košatější strukturou, tak jeto přesně takovýhle film. Navíc vtipný a docela roztomilý. ()

MaMitti 

všechny recenze uživatele

První hvězdička za hlášku: malí půjdou první a budou prorážet cestu :-), druhá hvězdička za hudbu a zejména za ten leitmotiv objevující se hlavně v závěru snímku (nevím, co to bylo za kapelu, ale bylo to úžasný), třetí hvězdička za kněze nekněze – pro mě osobně nejvíc sexy postavička z celého filmu (ale je fakt, že jsem to viděla asi od poloviny…). Celkově – nic moc, ale to něco málo, co tam bylo (viz hvězdičky) se mi fakt líbilo. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Dekameron v britsko-francouzsko-italské produkci... Co z toho asi tak mohlo vzejít než vtipná úchlárna... Herecky výborně obsazené, svěží, vtipné s geniálním soundtrackem (v kontrastu s obrazem)... Pobavila jsem se velmi a upřímně nechápu místní nízké hodnocení a jsem v pokušení to zvednout až na pět hvězdiček... Kněz mi přiváděl záchvaty smíchu a ještě asi nějakou chvíli bude... No a Hayden je třešničk na dortu... Takže ode mne jedno velké ano tomuto filmu! :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Bolo takmer nemožné, aby sa v 14. storočí dostal Rus do Talianska pre rozsiahle nepriateľské územia medzi dvoma krajinami. (Real Tom Hardy)
  • Všetky kostýmy boli navrhnuté slávnym talianskym módnym dizajnérom Robertom Cavallim. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama