Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla nedávno na ČT a musím říci, že dvě hvězdičky jsem mu dala jenom proto, že jsem se občas docela bavila /scéna dojení krávy, vše kolem ruského knížete nebo falešný kněz/. Kdyby ho tvůrci pojali jako absurdní erotickou komedii, udělali by lépe, takhle to byl pěkný mišmaš. Nesourodé kostýmy /partička kolem Tima jako v Matrixu/, nehodící se moderní hudba a nevyrovnaný děj i herecké výkony. Ke kvalitnímu zpracování Dekameronu to mělo hodně daleko. Fanynky Haydena prominou, ale nedokážu si představit, že by takové "nedochůdče" zvládlo péči o klášterní zahradu a k tomu ještě obhospodařilo zahrádky tamních jeptišek. Působil na mě dojmem, že co nejdříve zkolabuje. Ale proti gustu žádný dišputát. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Podľa tunajších hodnotení a názorov sa mi do filmu veľmi nechcelo, ale nakoniec som si povedal, že padne dobre trocha také osvieženie pomedzi sledovanie hororov a veru že aj dobre padlo. Film je v konečnom dôsledku romantická komédia, ale tak je tam dosť veľa vtipných scénok, ktoré zaručene pobavia, teda určite je toto lepšie ako Úplná zverina. Neni to zase nejaké majstrovské dielo ale tak na jedno pozretie to je a je to na máriu pekných ženských, ktoré sa nám aj ukážu v plnej svojej kráse, takže radsoť sledovať takéto filmy.,.Spokojnosť ()

Reklama

Eleasari 

všechny recenze uživatele

Osobně filmu dávám pět hvězd z prostého důvodu - viděla jsem ho už stokrát a vždycky si ho neskutečně užívám. Samozřejmě že z kvalitativního hlediska je to naprostý odpad - kamera žádná sláva, kostýmy a vůbec vzhled herců úplně mimo, soundtrack ani nemluvě.. Příběh o tom bych snad radši pomlčela. Ale jak si to tu tak čtu, lidi to z nějakýho důvodu uráží. Jakoby snad nebylo na první pohled úplně jasný, že se od začátku do konce jedná o absolutní recesi. Popravdě to že je film inspirovaný Dekameronem mi až doteď nedošlo, dřív jsem ještě nevěděla co to vůbec je a později jsem nad tím vůbec nepřemýšlela, ale to je jen další ze série stovek vtípků které celý film provázejí a zpětně mě to teď pobavilo. Nejsou zvlášť chytrý, ale pořád hrozně vtipný. Je jasný že všichni lidi takovej humor nesdílí, ale kdo by někdy měl chuť na opravdu velmi velmi odpočinkovou sračku (což ovšem říkám s láskou), u které se může smát od začátku do konce a navíc pořád sledovat fakt hezký herečky i herce, je tohle správná volba. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Podle ostatních komentářů jsem se připravila na to nejhorší, ale nakonec to tak hrozné nebylo. Dějem dost připomíná klasickou pohádku, ale dětem bych to určitě nepouštěla, protože nejpropíranějším tématem celého filmu je sex. Přesto je to poměrně milá komedie, která má ke konci sice trošku pomalejší spád než na začátku, ale stejně bych se na ní klidně zase někdy podívala. ()

MaMitti 

všechny recenze uživatele

První hvězdička za hlášku: malí půjdou první a budou prorážet cestu :-), druhá hvězdička za hudbu a zejména za ten leitmotiv objevující se hlavně v závěru snímku (nevím, co to bylo za kapelu, ale bylo to úžasný), třetí hvězdička za kněze nekněze – pro mě osobně nejvíc sexy postavička z celého filmu (ale je fakt, že jsem to viděla asi od poloviny…). Celkově – nic moc, ale to něco málo, co tam bylo (viz hvězdičky) se mi fakt líbilo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Všetky kostýmy boli navrhnuté slávnym talianskym módnym dizajnérom Robertom Cavallim. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie prebiehalo výhradne v Taliansku, a to v mestách Rím, Florencia a Siena. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama