Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Film, který mě opravdu překvapil.....nevěřil jsem, že komedie odehrávající se v americkém hypermarketu může být tak zábavná...sice jsem viděl už lepší kousky, ale i tak se mi film opravdu zalíbil...podle plakátů na film, kde si nejvíce prostoru urvala Jessica Simpson jsem čekal, že bude hrát hlavní roli ona a film bude nuda, ale naštěstí tomu tak není a film se točí hlavně kolem Dana Cooka a Daxe Sheparda, ketří jsou prostě skvělí....Celých 103 minut jsem si film užíval:) ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

zack je strasny povalac a praca ho velmi nebavi, az pokym do supermarketu nenastupi nova pokladnicka. tu vsak moze jedine ziskat, ak sa stane zamestnancom mesiaca. nebude to lahka uloha, pretoze proti nemu stoji 17 nasobny majster vince. namet strasny a podobne je to aj s celkovym vysledkom. avsak nechcel by som zhadzovat cely film, to nie. sceny v obchodaku su niekedy az dokonale zabavne. no pridu na rad emotivne situacie a pan boh chran nas. este nakoniec nieco k hercom - rivaly zack a vince boli super, jessica simpson tam bola, aby ukazala kozy co sa jej darilo, ostatny bud retardaci alebo homosi, telesne postihnuty mi tam nesadli. takych po biede zarobenych 45% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je vlastně naprostá blbost se zaběhnutým příběhem a stupidním koncem, ale díky Daneu Cookovi a sice uměle působící, ale krásný Jessice Simpson docela pěkně koukatelný a hlavní padouch/pokladní v podání Daxe Sheparda je libovej. Krom toho prostředí samoobsluhy ve kterým se prakticky celej film odehrává je docela dobrej a zábavnej nápad, hlavně ty závody v markování zboží neměly chybu. ()

marshall 

všechny recenze uživatele

Tak na mě zapůsobila tahle komedie jako dost špatný vtip. Kolikrát jsem se zařekl, že se podobných kousků vystříhám, abych nemusel zpytovat svědomí, že jsem doslova promrhal čas, ale pokaždé znovu a znovu sednu propracovaným trailerům a všemožným reklamám na lep. Nadmíru špatné a nicneříkající herecké výkony, Jessica Simpson je vážně mizerná herečka, banda trapných a nesmyslných scének, obskurní dialogy, zkrátka tady všem aktérům pšenka nepokvete. Rozhodně bych zařadil tento filmový počin k podprůměru... P.S. Proč se film, který se v originále jmenuje Employee of the month, těší v Česku jménu Rande měsíce??? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pracovníci obchodního domu pravidelně soupeří o titul Zaměstnanec měsíce. Odměnou pro vítěze je jeho fotografie pověšená v síni slávy. Nejlepším je doposud Vince Downey a naopak Zack Bradley je největší flákač a z těchto dvou se stanou ještě větší rivalové, když do práce nastoupí nová a atraktivní pokladní Jessica Simpson. Zajímavou a nápaditou komedii režíroval Greg Coolidge. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)
  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)

Reklama

Reklama