Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (180)

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Docela nezáživný film z prostředí hypermarketu, který je na komedii málo vtipný a na romanci zase málo romantický. Celou stopáž se tak nějak plácá v podprůměrných vodách obou žánrů až se dostane k předvídatelnému konci. Prostředí hypermarketu je tradičně plné více či méně divných týpků, zkrachovalých existencí, přistěhovalců, atd., kteří tvoří jakési vnitropodnikové kasty, které se vzájemně nesnáší a dělají si naschvály. Mezi tím vším poletuje Jessica Simpson, o kterou svedou lítý boj na pokladnách flákač Zack a snaživka Vince. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Rande měsíce boduje hlavně netradičním prostředím supermarketu a většina povedených scén vychází právě z něj a z typických figurek. Jinak se jedná o vcelku typickou romantickou komedii, ve které byla ovšem romantická rovina trošku odsunuta na vedlejší kolej, ani zvrat není nijak dramatický,hlavní hrdina nemusí udělat téměř nic, aby získal zpět přátele a vytouženou dívku. Nicméně souboj o zaměstnance je dostatečně zábavný, aby snímek utáhl, zejména slizký Dax Shepard a jeho mexický poskok mi několikrát výrazně rozesmáli. ()

Reklama

TheSame 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že pitomější "komedii" jsem už zas dłouho neviděl... Dětskost, špatné vtipy a celková infantilnost téhle "pohádky" mě nakonec donutila začit fandit hlavnímu záporákovi(což určitě nebyl režisérův původní plán) a naopak nenávidět hlavního hrdinu - rádobyvtipného nafoukaného kreténa Zacka... Ta jedinná hvězda je za to, že jsem si alespoň díky tomu vzpomněl na svojí dávnou historii brigádníka v podobném kolektivu supermarketu a na pár blbečků, kteří byli některým hereckým charakterům až nápadně podobni ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Další oddechovka podle osvědčené šablony. Karty jsou rozdány jasně a už od počátku je jasné, podle jakých not se pojede. Prostředí supermarketu je poměrně originální, ale to je tak vše. Scénář je jedno velké klišé a postrádá to nejdůležitější (v rámci žánru) - více humoru. Kouká se na to hezky a ani jsem se vcelku nenudil, ale nic víc než průměrná komedie, jakých je dvanáct do tuctu, to prostě není. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Konečně po delší době zase nějaká originální romantická komedie, kde se nevyskytuje ani školní večírek, ani fotbalové mužstvo složené z nagelovaných modelů, ani záchodový humor, ani trapné dialogy, takže svým hodnocením rád trochu zvednu průměr, protože jsem se fakt pobavil. Ano, je to další z filmů podle typického romanticko-komediálního schématu, ale to netradiční prostředí, krásný suchý humor a vtipně napsané charaktery postav mě prostě dostaly. 70% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno