Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím jak zhodnotit tenhle silný a podmanivý kousek a přitom jen suše nevychvalovat herce, hudbu atd. Shrnu to jedné věty. Nežeňte se, nevdávejte se, nevyrábějte parchanty, chcete-li být šťastní! Skvělý film, kde se Vám nedostane otřepaných "prcičkovských" vtipů, ale hluboké myšlenky a sugestivního děje. Já si náramně pochutnal. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Takže, předem upozorňuji, že můj komentář bude možná příliš subjektivní, ale prostě nemůžu dát vyšší hodnocení, protože si to jen "možná zaslouží". Pro mě je to prostě jen protivný film o lidech, kteří nevědí, co chtějí. Zakládat rodinu, čekat dítě a pak dělat takový blbosti, tak pardón, ale to mě fakt nezajímá, to je jejich blbost. Koukat se na to hodinu a půl fakt nepotřebuju. Pak už nás samozřejmně jen čeká "oh, promiň, jsem takový vůl, udělal jsem chybu...", prostě zrovna dvakrát nemusím lidi, kteří nevědí, co chtějí a pak fňukají. A pokud je Vám víc let a ztotožňujete se s touhle "pravdou", která nám tady byla ukázána a chcete se snažit argumentovat tím, že jste byli "mladí a blbí", tak Vám chci jen říct, že já mám třeba i do třiceti ještě daleko, ale rozhodně vím, že pokud nechci rodinu, tak nechci a pokud chci, tak chci. No a jinak k filmu - Herci slušní, i když nic extra. Ale hlavně nechápu, co na tom byla "Komedie"'. Podle mě tam nebyly ani komediální prvky, spíše jen rádoby psychologické drama, které je však spíše po celou dobu nudné a nic se tam neděje, nic nás nepřekvapí. Díky, nechci. 40%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem dost příjemný film, který vypovídá o všech možných krizích ve vztahu docela dost. A většinou to opravdu funguje a ty emoce se dokonale přenesly na mě a s postavami jsem fakt soucítil. Za to samozřejmě můžu vděčit perfektnímu obsazení, kterému vévodí čím dál lepší Zach Braff. Možná akorát, že těch krizí tam bylo až moc a kdyby dali tvůrci víc prostoru třeba linii s Casey Affleckem, tak by to bylo možná ještě lepší. Ale i tak spokojenost. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Film skončil a já tři hodiny ležel, čučel do stropu a přemýšlel o všech vlastních vztahových úspěších a zaškobrtnutích, do toho se mi vkrádaly vpomínky na hezké i nepříjemné chvilky týkající se soužití mých rodičů, navrch jsem proletěl všechny zásadnější poměry svých kamarádů a teprve pak jsem mohl spokojeně usnout. Může být pro vztahový film něco lepší vizitkou, než když ve vás dokáže vyvolat něco podobného? 90% a Braff je teď už pro mě definitivně božan. O sedm let poté: Už mi to přišlo slabší. Silné momenty tam pořád jsou, ale spíš to tak nějak klouže po povrchu a do hloubky se Poslední polibek až tak moc nedostává. Před trilogie je například uplně jinde. Jdeme o jednu hvězdičku dolu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Drama o 4 vztazích pojatý mírně vtipně, ale opravdu hodně mírně, ale to ani nějak nevadí protože ono samo o sobě to je fakt docela chytlaví a i když tenhle typ filmů nějak nevyhledávám, tak se mi na to koukalo fakt výborně a to hlavně zásluhou vynikajícího Zacha Braffa. A musí se teda nechat, že konec se neuchýlil k žádným stereotypním situacím, ale všechno vyřešil originálně a tak trochu by se možná dalo říct i ze života ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)
  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)

Reklama

Reklama