Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Vim, že tohle si tři hvězdičky nezaslouží, a tak dam aspon dvě, ale já je dávám hlavně proto, že je tenhle film o fotbale. Vlastně neni, a scény který z toho fotbalu mají být jsou to nejhorší v celym filmu. Teď nemluvim o tom jak tam chvilkama běží sestřih z mistrovství. Mluvim o tom, když kluci na chvilku vystřídají. Nejvíc mě pobavil takovej detail. V tom zápase s Ekvádorem, střídá ten týpek Joe Colea, ale když pak dá Becks, rozhodující gól (kterej navíc dal v jinym zápase), tak se strašně moc radujou a kdo mu to neběží popřát - vystřídanej Joe Cole. Podobně mě to pobavilo při penaltách s Portugalskem, jak tam Becks byl první kdo podává ruku Robinsonovi a přitom vubec nebyl na hřišti. P.S. Jste se vědomý toho, že ten popis obsah se vůbec nepřibližuje realitě? ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že první G mě celkem bavil. Druhý se v klidu dal a ničím neurazil. Myslel jsem, že se se Santim podívám na MS a ono ejhle. Jeho postava tu je jen jako lepidlo, které má na sebe vázat předchozí díly. Jinak tu ale Santi není k ničemu a tím myslím opravdu k ničemu. Ono totiž to celé s fotbalem ani Santim nemá společného nic. Jistě pár záběrů a pak jste s jednou z hlavních postav na MS, jenže je to celé jen jakási spleť love story a rádoby poučného materiálu o životních hodnotách. 39 procent. ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

První díl byl super, druhej taky celkem šel, ale tohle už teda fakt ne. Poslepovat film se záznamem z MS06 to prostě nejde. Můžu ocenit obsazení, nápad, britskou anglinu a vtip ale to je vše. Bylo tam spousta kravin, hráči chlastali víc jak Gazza (a to je co říct), vypadá to lacině, a zabili mi Lea Gregoryho. Snad neplánujou i 4. díl, to už bych se asi opravdu zhrozil. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

No tak co si budem povídat. Jde o jednoznačně nejslabší díl ze série. Záčatek smrděl odpadem, ale pak se to už začalo pomalu zlepšovat. Nemůžu si pomoct ale přítomnost hlavní postavy Santyho Muneze mi v trojce přidala trochu jako páte kolo u vozu. Takže pro mě slabší dvě a to především za vzpomíku na pardání mistrovství světa v Německu 2006. ()

derek007 odpad!

všechny recenze uživatele

ABSOLUTNÍ HLOUPOST! Už jednička byla slušně trapná, co se týče montáže fotbalových zápasů, ale měla drive a sympatickýho hlavního hrdinu, kterýho doplňovali vesměs slušní herci a sem tam se mihla LIVE i nějaká fotbalová hvězda (Shearer, Zizou,Becks). Dvojka byla reklama na Real Madrid. Ale co je tohle??? Telenovela (lepší označení si za ty dialogy nezaslouží) s mizernýma(krom Kuna) nesympatickýma hercama patřící do videopůjčovny na tu nejzaprášenější poličku. Dodatek: zdvižený palec pro Annu Friel za to, že se téhle frašky neúčastnila. zdvižený prostředník pro Kuna Beckera z opačného důvodu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)

Reklama

Reklama