Reklama

Reklama

Ako vyšetríte vraždu, keď obeťou ste vy? Nadprirodzený thriller od producentov filmu Šiesty zmysel. Stredoškolák Nick mal život pred sebou, no len do okamihu, keď bol brutálne prepadnutý a jeho telo ukryté v lese v domnení, že je mŕtvy. Uviazol však na pol ceste medzi svetom živých a mŕtvych, ešte nie celkom po smrti, ale neviditeľný pre ostatných živých. Môže len sledovať pátranie svojich blízkych a zúfalo sa snaží kontaktovať ľudí na tejto strane. Netuší, že len hodiny ho delia od definitívneho odchodu na druhý svet... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

IDžOR

IDžOR (hodnocení, recenze)

Wota hepy end! Strašný americký moralistický kýč! Nelíbilo

Bobr92

Bobr92 (hodnocení, recenze)

Uznávám, že některým se to nemusí líbit, filmům jako Přelet nad kukaččím hnízdem apod. se to vyrovnat nemůže, ale mne tento film oslovil. Líbila se mi postava Nicolase, jenž snáší matčino rozhodování o jeho budoucnosti, vlastní hlava a tak dále. Záporácká Annie, jenž má problémy doma a srab Pete, který se přidá k silnějšímu. Půlku filmu jsem čekal jak vypadá Annie bez čepice a zklamáním to nebylo :). Jediný co mi vadilo byl konec. Annie zachránila Nicolase a on? On jí řekne, že ho zachránila a nechá jí umřít... Pro mne zajímavý film, nad nímž jsem musel chtě nechtě pár nocí přemýšlet...

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

obrovská škoda, kebyže sa viac popracuje na filme, určite by to bolo vačšie hodnotienie...škoda fakt

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Miestami by sa dalo povedať, že sa to podobá filmu, ale ten koniec bol o ničom. Hlavný hrdina sa celkom snažil ale niečo tomu chýbalo.....

Susinnon

Susinnon (hodnocení, recenze)

otrasný film, v kine som sa musela rehotať... ako niekto už fakt nemá čo vymýšľať...

PLWIII

PLWIII (hodnocení, recenze)

Film, který mě rozhodně překvapil a zaujal. Myšlenka, že člověk v bezvědomí může ovlivnit svůj osud a komunikovat s tím, který mu ublížil, mě upoutala a doslova jsem film hltal :-) Dávám lepší 4. Rozhodně si to tenhle film zaslouží.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

vypada to zajimave, tohle tema uz tu nekolikrat bylo, tak sem zvedav jak se stim vyporadaj tentokrat ..

Související novinky

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Neviditelný Mars

Neviditelný Mars

17.01.2007

David Goyer, známý scénárista (Blade, Batman začíná), odložil pero a posadil se již potřetí do vyhřáté režisérské židle. Scénář k novému snímku The Invisible mu napsal Mick Davis (Modigliani). Film… (více)

Reklama

Reklama