Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter začne sledovat Hannah, aby zjistil, proč se vrátila zpátky do Miami. Zároveň přijme Zacha jako svého chráněnce, kterému chce vštípit kodex... (TV Prima)

Recenze (4)

Phantasma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je tam poněkud těsno - 3 vrazi v jedné místnosti, moc žvanění a málo napětí. Jak tohle nakonec skončí .... jsem napnutý jako kšandy jednoho kontrolora kvality v nejmenované firmě. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K mému vlastnímu překvapení mi tvůrci po delší době umožnili udělit nějaké epizodě i čtvrtou hvězdičku. Děj sedmé epizody nebyl nudný, jak tomu bylo u předešlých dílů, výrazně ubylo psychologických sezení a chvílemi jsem měl dokonce pocit, že si scénárista vzpomněl, o čem byly dřívější řady. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

História sa môže, ale nemusí opakovať. Záleží na tom, kto je učiteľ a kto žiak. Dexter musí opäť riešiť svoje ciové problémy a jeho rozhodnutia ho opäť a opäť vedú k tým nesprávnym osobám. No a tvorcovia sú tak zákerní, že mu pocítiť šťastie a normálny život nedajú. Ešte že ide o fiktívnu postavu, inak by som ho fakt ľutoval. No keď sa to vezme, tak celkovo postavy tohto seriálu to nemajú vôbec jednoduché a hádajte, kto je zdrojom viac menej všetkého utrpenia, aj keď to nemá v úmysle, nie je v jadre zlý a máme ho tak radi. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na scénu v byte zavraždenej Dexterovej (Michael C. Hall) susedy Cassie (Bethany Joy Lenz) na konci epizódy bola evidentne použitá kulisa Dexterovho bytu – ten bol na kraji budovy a tým pádom mohol mať okná na tri strany, teda aj nad gaučom. Byt Cassie bol situovaný medzi dvoma bytmi a preto nemohol mať okná na bočnej stene, čo však evidentne mal. (mijec)

Reklama

Reklama