Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

petero 

všechny recenze uživatele

Mike Binder tvorca skrz naskrz priemernej komédie Man About Town presedlal na drámu a tá funguje veľmi dobre. Don Cheadle to hrá tak skvele, že zatienil dokonca vynikajúceho a do roli sa perfektne hodiaceho Adama Sandlera, tentokrát čisto dramatického, i keď aj na veselú nôtu sa tu citlivo brnkne. Aj keď ma film nie úplne dojal ako napríklad Crash ale ľúto mi ho bolo dosť (Sandlera). No jeho preslov svokrovcom po súdnom konaní bol tak dojemný, že som okamžite prihodil hviezdičku. Nedá mi nezmieniť sa ešte o mojej obľúbenej, najkrajšej Liv Tyler, hrá tu mladú, láskavú psychologičku (i keď hereckým prejavom za svojimi kolegami zaostáva) a do úlohy nadržanej pacientky perfektne sa hodiacu Saffron Burrows (Deep Blue Sea). No a aby to bolo komplet, Donald Sutherland je najlepší sudca na svete a Ted Raimi najhorší obhajca ;-). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Výborně natočené brnkání na city diváka. Z Adama Sandlera opravdu chytá za srdce a člověku osud jeho postavy ani nemůže být lhostejný. Pro mě zatím jeho životní role. Přestože si myslím že tato role pro něj nebyla zase tolik složitá, protože hlavně v počátcích kariéry hrál blázny jako na běžícím pásu. Don Cheadle perfektní jako vždy. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Je to ošizená pětka hlavně díky úplně zbytečnýmu a prvoplánovýmu strojení za pomoci 9/11/11 (nic lacinějšího už použít opravdu nešlo), navíc mi vadila pointová rozkolísanost v závěru, ale dávám stejně plnej, protože se jedná o pravdou a nefalšovanou tragikomedii, ve které jsou si obě složky rovnocenné. Don Cheadle je vynikající herec, ale tady naprosto neuvěřitelně válí Adam Sandler, strhávající všechnu pozornost na sebe. Já se na tyto filmy moc nedívám, ale tohle nemůže zklamat nikoho. Doporučuju! 85% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Príbeh o priateľstve dvoch kamarátov, ktorí spolu študovali medicínu. Kým jedného sužuje malicherný problém byť aspoň chvíľu sám sebou, druhého po strate rodiny pri leteckej katastrofe prenasledujú psychické problémy. Obaja však potrebujú jeden a ten istý liek. Mať jeden druhého. Adam Sandler v úlohe, akú som si v jeho prípade nevedel predstaviť. A viete čo? Zvládol to veľmi dobre. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Film o jedenáctém září? To ani omylem, stejně tak by se mohl odehrávat po jakémkoli jiném neštěstí. Je jenom o tom jak se jeden muž snaží pomoci někomu kdo trpí tak velkou bolestí že už není schopný normálně žít a možná při tom pomůže i sám sobě. Příběh civilně a minimalisticky hrajícího Sandlera, který opravdu dokáže chytit za srdce. 9/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Charlieho (Adam Sandler) skútr je svými technickými parametry pro jízdu v New Yorku nevhodný, protože tam nejsou povolené motorové skútry, jen elektrické. (HellFire)
  • V levém dolním rohu na stole recepční je na moment vidět štítek, kde jsou čísla 01.20.09, tedy 20. 1. 2009, den, kdy George Bush skončí v úřadu prezidenta USA. (Kulmon)
  • Po příchodu do restaurace si Charlie (Adam Sandler) sundává sluchátka. V jednom z dalších záběrů má však sluchátka opět nasazená. (KucC)

Reklama

Reklama