Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

ladko 

všechny recenze uživatele

Dosť nedocenená komédia, v niektorých momentoch príjemne nekorektná a povedal by som až Ferrellovská...Niektoré scény ma dostali do kolien a že ich vôbec nebolo málo...Dozviete sa tiež niekoľko dôležitých vecí ako napríklad, že bazény sú perfektné na udržanie vody.:)Rod Kimble: "My safe word will be "Hwiskey."" Kevin Powell: "You mean whiskey?" Rod Kimble: "Hwat?" Kevin Powell: "I just don't understand why you're saying it that way." Rod Kimble: "Hwy am I saying hwat *hwat* hway?" *** "Cool beans":) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Normálne už ani neviem ako sa vyjadriť k filmu, ktorý mi ako divákovi naozaj nič nedal, a ktorého príbehová línia je vo svojich základoch obžúvaná v ústach niekoľkých scenáristov s minimálnou obmenou originality. A to, že sa počas hodiny a pol dva, či trikrát schuti zasmejem považujem naozaj za stratu času, to si už radšej za päť minút vygooglim nejakých pár kameňákov. 35%. ()

Reklama

uzzi 

všechny recenze uživatele

Napoleon Dynamit tady stál modelem. Je tu snaha udělat podobně divně vtipný film, kde divní lidé dělají divné věci. Napoleonu D. to fungovalo bezchybně, ale ten sázel na ujetost bez přehnaného pitvoření, byl to vlastně vtip bez pointy a trapnost byla zábavná. Bohužel, když se něco kopíruje, moc se to nepovede. Nedá se sice říci, že by to byl úplný propadák. Ale zbytečný a málo vtipný kousek to rozhodně je. 40% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Neznámy, neúspešný, amatérsky kaskadér, Rod Kimble, ktorý má rád skoky na motorkách a tiež aj svojho umierajúceho nevlastného otca, sa rozhodne mu svojimi krkolomnými kúskami zaplatiť operáciu srdca, aby mu potom mohol konečne nakopať zadok. Pekná kravina, ale celkom ma pobavila. Nenáročná, hodne odľahčená, americká komédia s dobrým retrorockovým soundtrackom, ktorému dominuje stará, zabudnutá kapela Europe. *** ()

0kozel 

všechny recenze uživatele

Super film já se u toho řezal hlavně u první půlky. Parta looserů, jejichž kápo (rádoby kaskadér) se snaží vydělat na záchranu nevlastního otce, aby ho pak mohl umlátit :) Navíc pár dobrých hlášek např: "Ty jseš ale divnej." "To si piš, že jsem!" Nebo scéna při přeskoku bazénu je taky super. Prostě jedna z těch lepších komedií z posledních pár let. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama