Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Je to jedna z těch přiblblých komedií, na které nedám dopustit. Film sice nepřínáší nic světoborného nebo šokujícího, každopádně ale nabídne slušnou podívanou doplněnou několika svělými hláškami a vtipnými držkopády hlavního hrdiny. Rovněž musím vypíchnout parádní soundtrack, který se k filmu velice hodil. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Šílenost !!! Pirát silnic je fakt největší týpek v okolí, jeho největší koníček je přeskakovat nejrůznější překážky a žádná mu nedělá sebemenší problém. Pořádně ujetá komedie. Dlouho jsem se tak nezasmál, škoda některých dost trapných scén, bez nich bych hvězdu možná i přidal. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Ulítla komedie, ale v dobrém slova smyslu. Parta kolem hlavního hrdiny vypada jako sbírka kreténu, ale dobře se doplňují a jejich hlášky někdy stojí za to. Karamboly, které Rob předvádi jsou fakt drsné a dobře natočené, až jsem si myslel, že tohle už snad nemůže přežít. Od herců solidně zahrané, sympatická Isla Fisher. "Budete se mě snažit pod vodou udržet 40 vteřin... to je minuta bez dvaceti sekund..." :-D ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Dosť nedocenená komédia, v niektorých momentoch príjemne nekorektná a povedal by som až Ferrellovská...Niektoré scény ma dostali do kolien a že ich vôbec nebolo málo...Dozviete sa tiež niekoľko dôležitých vecí ako napríklad, že bazény sú perfektné na udržanie vody.:)Rod Kimble: "My safe word will be "Hwiskey."" Kevin Powell: "You mean whiskey?" Rod Kimble: "Hwat?" Kevin Powell: "I just don't understand why you're saying it that way." Rod Kimble: "Hwy am I saying hwat *hwat* hway?" *** "Cool beans":) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, naprostá sračka. Jedna jediná scéna mě ovšem natolik rozesmála, jako žádná za poslední dva roky. Trojté salta a následný pád v lese mě naprosto rozsekal. Čekal jsem od Samberga a Tacconeho mnohem více, už jen proto, že jejich humor je geniální. Tento film geniální není. 45% 22.01. 2010 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno