Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

Terva 

všechny recenze uživatele

Už samotný začátek filmu mě rozesmál. Počet panen za teroristický čin je rozhodující pro dva piloty, kteří unesou letadlo. Není jich sto ani devadesát devět, ale jen dvacet. Serem na to, letíme na Bahamy. Když už se takto rozhodnou a chtějí ušetřit životy unesených lidí tak ti právě vtrhnou do kokpitu a následuje scéna u které jsem brečel smíchy. Já vím, je to krutá scéna, ale já si nemohl pomoci. Je to v poslední době už druhý snímek od Uwe Bolla, co mě docela pobavil a zaujal. Tím prvním byl film Rampage. Ale zpět k tomuto filmu. Hlavní hrdina prochází filmem z velkou nechutí a lhostejností ke svému okolí. Město Paradise už mu leží dlouho v žaludku a chce ho opustit. Zneužívá a ignoruje své okolí. Tak třeba při střílečce na finančním úřadě krade mrtvolám pořadová čísla, dále třeba scéna, kdy okrádají ženu přímo na ulici a náš hrdina co jde náhodou kolem, dělá že nic nevidí, scéna z vozíčkářem taky stojí za upozornění....atd. CITÁT - A pak mezi nás sestoupí on, apoštol, nesoucí v sobě svatou pochodeň spravedlnosti. Vyvede nás ze chřtánu konzumu.......... Film se tak trochu vysmívá konzumní společnosti. Na paškál si hlavně bere američany a jejich způsob života. K výbuchu smíchu mě donutil telefonický rozhovor George Busche z Bin Ladenem. Vše ve filmu se točí okolo dětské hračky z názvem Rozcáplinka, která obsahuje nebezpečnou látku uloženou v každé panence. Loď z tímto produktem však ztroskotá a zbytek nákladu zachrání zábavní společnost Malé Německo, kterou vlastní sám Uwe Boll. Na scéně se i oběvuje Vince Desidero, autor hry Postal a povídá - CITÁT - Cos to Bolle, kurva, udělal s mojí hrou !!!!.......... Film je krvavý, plný střelných zbraní, černého humoru i sebekritiky. CITÁT - Nenávidím videohry !!! Povídá Uwe Boll v tomto snímku. Při scéně " děvka ze sociálky " jsem musel na chvilku vypnout film a vybrečet se smíchy. To chce prostě vidět. Pro odpůrce Uwe Bolla to bude určitě velký problém, ale ten film stojí alespoň za jedno podívání. CITÁT - Naval ptačí chřipku, bezvěrče !!!......... Hudbu k filmu dělala naše stará známá Jessica De Rooij. Zazní zde třeba Jihad killers od Spider nebo dva songy od The Herbaliser a to The sensual woman a 24 carat blay. Ve filmu si osobně zahráli Uwe Boll, Verne Trojer a Vince Desiderie. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Hru Postal2 miluju, takže na film jsem byla docela dost zvědavá, na režiséra nehledíc. Před tímhle opusem jsem od Uweho viděla jen übersračku Bloodrayne, ale na předsudky jsem se tentokrát vykašlala a vyplatilo se - Postal je vtipný, dokonale nekorektní nářez, který téměř nepřetržitě baví (v rámci Uweho schopností a ještě daleko za ním). Trochu zamrzí nevelký počet odkazů na konkrétní události/hlášky/věci/zvuky ze hry, ale těch pár zas o to víc potěší (kočička!) a navíc, když si Zack Ward nasadí brejle, je to Postal Dude jak vyšitej (jen ten kabát chybí). Výborný je i cameo Vince Desiho "cos to kurva udělal s mojí hrou?!" a vůbec celá ta část v "Malém Německu" (dětičky šup pod kytičky!). Závěr je pak už dokonalost sama a já, popuzena tak nízkým celkovým hodnocením, zaokrouhlím o jednu hvězdu vejš - Uwe si to za tohle svý "nazigold" rozhodně zaslouží. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a Uwe je tu zase. Tentokrát nám chtěl předvést kontroverzní, politicky nekorektní a vtipnou komedii. No a zase se mu to nepovedlo. Je sice fakt, že dva tři nápady se tu překvapivě i našly, ale i ty Uwe zazdil v nějaké trapnosti co přišla potom. A co na tom, že si chtěl udělat tvůrce srandu i sám ze sebe, když to nakonec působí spíš opačným účinkem. Je to prostě demetní, příběh nemá logiku, všechny ty rádoby přemrštěné scény jsou trapné a já být příbuzný některé z obětí 11. září, tak ho snad zabiju. Prostě další shit, tentokrát s malým probleskem průměrnosti, ale pořád shit. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Boll to dokázal!!! Kromě toho, že natočil film, tak i skutečnou adaptaci hry - neberu to teď jako celek - to byl s tím hodnocením přestřelil. Ale množství servírovaného nevkusu (podobně jak v druhém díle Postalu) je natolik dokonalé, že se můžu zamyslet nad tím, kam posunuje Boll své postavení ve světové kinematografii - je to člověk, kterého nikdo nebere vážně - že by na to přistoupil? Přítomnost tvůrce hry již o něčem taky vypovídá - zřejmě nebere svůj úchylný příběh o muži z karavanu příliš vážně...a proto vystupuje v takové trdlovině... Jojo - nejsou to skandinávští rockeři v Dungeon siege ani mléční zombíci z Far Cry - je to Uwe Boll, co financuje své filmy z nacistického zlata... ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Ač už Uwe hru Postal hrál nebo ne, musí se mu nechat, že přenesl atmosféru toho debilního městečka ze hry do filmu. Zack je skvělej Postal dude, hraje toho losera solidně. Když se bavíme o hercích všichni zahráli dobře, Simmons královsky bavil stejně jako bavorák Boll. Jediný, kdo mě sral byl tlustý fanatik. Hudba byla správňácká a samozřejmě nesmím opomenout jednu z nejvíc epic přestřelek, kterou sem kdy viděl. Kde jinde by se mohla odehrávat, než v Malém Německu. Opravdu jsem se smál jako sviňa. A přesně jak píše Renton, odpad dávají zaslepenci a bezvěrci. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Po deseti letech první film, ke kterému si Uwe Boll napsal kompletně scénář. (Petr23)
  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Výroba kočky, která byla použita jako tlumič, stála 45.000 dolarů, přesto se ve filmu objeví pouze na malý okamžik. (Ahurmen)

Reklama

Reklama