Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (258)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Taková neškodná blbost. Překvapivě se tomu nedá moc co vytknout, snad jen až moc velká lehkomyslnost. Z Postalu se dalo vymačkat mnohem víc... Je tady všechno to 'šokující' - masakr harantů, přejetí mimina, headshot šikmooký babky, Bush, Usama a tak dál. Ale pořád v takový decentní míře, žádný vetší efekt z toho. Naopak skoro žádný gore a žádný kozy. Takže podprůměr. Tak ale hlavně, že si to Uwe užil. (screeny) ()

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha nasrat všechny okolo humorem který se absolutně vymezuje politické korektnosti by mohla být roztomilá, ale to by za ní nesměl stát Uwe Boll který byť i potenciálně vtipné scénky jako hádání se teroristů z WTC s Usámou o počet panen v ráji (byť je to těžce retardovaný styl humoru.. něco jako Sandlerovky bez zábran) pohřbívá nezajímavou režií a hlavně tunou rádobyhumorných sraček které nejenže nejsou ani vzdáleně vtipné, ale dokonce ani nějak extrémně ofensivní či znechucující, útočící na divákovy nejzazší limity snesitelnosti - ne, ony jsou prostě jen nudné, ať už je to střelba do dětí, souložení s něčím podobným hrochu, fekal, perverse, krev, střeva, zvratky... je to všechno příliš předvídatelné, příliš otravné a nezábavné, příliš nuceně kontroverzní za každou cenu a přitom film působí přesně opačně. nic z toho co ve filmu je mě nedonutilo se ne zasmát, ale ani aspoň trochu pozvednout obočí. I přes papírově zajímavé gagy je to prostě klasický Uwe - jeho Postal je tak nudný že by se z toho jeden posral. 1/10 (za závěrečný odkaz na Casablancu) ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jedna veľká Bollovina, ktorá ma dokázala miestami aj rozosmiať či šokovať. Toľko postrieľaných malých detí som ešte v žiadnom filme nevidel. Boll tu používa svoj osvedčený postup: som antitalent, nič neviem, ale aj tak dokážam spraviť film, ktorý bude pozerateľný. Áno film bol pozerateľný, Boll si robil srandu sám zo seba aj z Nemecka a celkovo to bol aj dokonca politicky nekorektný film. A ešte Verne Troyer bol opäť úplne geniálny. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,To je ta kráva ze sociálky!" ,,ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍBUCHPRÁSK!" Tedy čekal jsem poněkud větší masakr, nakonec se mi ho trochu i chvílemi dostalo. Občas se objeví slušnější vtip - střílení skrze kočičku bylo vskutku zábavné - , a když se začnou vršit mrtvoly, je o zábavu postaráno. Nemohu se však zbavit dojmu, že i jatka se dala udělat mnohem zábavněji a nechutněji. Velkým kladem jsou rozstřílené děti či rozmašírovaný kočárek s miminkem, škoda je, že většina vraždění je páchána střelnými zbraněmi. A kde jsou do pytle pálky, ocelové tyče, nože a mačety? O skvělém rýči (kterým lze ve hře usekávat hlavy) nemluvě! Tenhle film si žádal dynamickou kameru, běsný soundtrack a rudé gejzíry. I ty atomovky byly odfláknuté... není to úplná mizérie, leč k Jacksonovým Braindead to má hodně daleko... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě až zajímavý film:) Málokdy se sejde tak obdivuhodný režijní antitalent s tak pramalou soudností, ohromnou drzostí, arogancí a ještě k tomu poměrně solidním rozpočtem (přeci jen je vidět, že to nestálo deset tisíc dolarů). Postal je fascinující už z toho hlediska, že v něm Boll prvně ve své kariéře není jen filmařsky neschopný, ale současně je i okatě namyšlený. Na druhou stranu se mu v Postalu čas od času skutečně podaří vstřelit nějaký povedený vtip (třeba hledání klíčků mi přišlo jako roztomilý nápad). Samozřejmě většinu času vládne trapnost a naprosto nesmyslný průběh děje, je to ale (i na Bolla) tak přepálené a absurdní, že to vlastně docela dobře uteče… 30% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl inspirován stejnojmennou počítačovou hrou. (AngelusCZ)
  • Uwe Boll prohlásil, že se jedná o jeho stěžejní film. (Petr23)
  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama