Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

whack 

všechny recenze uživatele

Táto čierna komédia, ktorú moralisti asi nemajú v láske, ostro paroduje všetky spoločensky zaužívané stereotypy a predstavy o oficiálnej politicky korektnej pravde. Berie si na mušku vojnu proti terorizmu, politiku, úradníkov, silikónovými celebritami ovládanú mládež, hrdé americké patriotické rodiny, nezmyselné tradície a mýty. Je to primitívne a buranské, nemá to žiadny cieľ, ale je to taký rovnaký meter na mfp spoločnosť naokolo. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Něco podobného jsem ještě nezažil. Sledovat tak neskutečně zmatený slepenec scén je osvobozující jako mantra - po půl hodině zjistíte, že máte v hlavě totální prázdno, vlastně jen s otevřenýma očima a bez jediné myšlenky či emoce sledujete hýbající se obrázky a postavy klapající ústy jako ryby až najednou procitnete v polovině titulků. Je přitom paradoxní, že Bohl nějakým zázrakem zvládl technické základy, takže vlastně nemohu nic vytknout kameře, střihu ani práci s efekty. Dokonce herci nejsou vůbec tak špatní, jak bych čekal (se zářnou výjimkou dívčího komanda)! Ještě paradoxnější je fakt, že je to právě Bohl, kdo porušil (navíc ve velkém stylu) hollywoodské pravidlo "nezabíješ dítě v přímém záběru". Neskutečné. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

na to že je Boll totální looser,je postal až překvapivě dobrej.moje oblíbená hra,je ale rozhodně víc brutálnější,uwe zvládnul podstatu parodování americkýho chování od a do z,ale nepohrál si moc s akcí,samozřejmě díky malému rozpočtu.rozhodně sem čekal víc scének s kočkou použitou jako tlumič.... :-)je tam hodně znát,že boll je prostě mizerný režisér,ale kdybych nepřiznal,že jsem se celkem bavil,tak bych byl pokrytec. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Za závěrečnou, uměleckou, satirickou, ironickou, šílenou, ale také geniální scénu prostě nemůžu dát méně než 1*. Uwe Boll dokazuje, že celý jeho filmový život je jen vtip. On chce točit filmy tak šílené a hrozné jak točí, pro něj to jsou klenoty a dokazuje to znovu a znovu. Tentokrát si i jako velký herec zkusí jednu roli, která je ironická až to není pěkné a možná se z něj pro někoho stane i "ten fašistický sympaťák, co se umí přiznat a udělat si ze sebe srandu", ale má jinou možnost? Dyť ho ve světě nebere vážně už snad nikdo a nevnímat jeho filmy jako absurdní komedie ani nejde:). Jinak je Postal plný nejšílenějších výmyslů, které povětšinou moc nerozesmějí a některé jsou až přehnaně kruté... Mimo to má tohle něco společného s hrou? Tento film je v 2% času vtipný a ve zbytku jen umírá největší počet lidí (především největší počet dětí) v historii filmu (Charlie Sheen teď musí natočit Žhavé výstřely 3: Topper na Harleyi :)) a je předváděn slepenec postav bez většího smyslu krom pochybné zápletky. Přesto ten konec... musíte vidět. ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Po všech těch kritikách tady jsem se na Postal ani moc netěšil, ale po jeho shlédnutí nemůžu jinak, než dát plný počet hvězdiček. Koukal jsem na to s kamarádem a celý film jsme se smíchy váleli po zemi. Viděl jsem většinu Bollových filmů, ale tohle je něco naprosto jiného a jedinečného. Asi se s většinou z vás neshodnu, ovšem já tenhle film vřele doporučuji. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)
  • Zlatá malina - Nejhorší režie (U. Boll); nominace - Nejhorší herec ve vedlejší roli (U. Boll a V. Troyer). (Petr23)

Reklama

Reklama