Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dosti vydezinfikovaný remake. Asi kdybych neviděl předlohu, hodnotil bych pozitivněji, ale tohle je i přes zjevnou snahu (občasné hrátky s kulisami a kamerou) jen špatná napodobenina. Příběh je zkrácený, tvůrci vzali jen základní linii a několik populárních scén z předlohy, pár zbytečných scén přidali, poslepovali to a mysleli si, že to bude fungovat. Nepovedlo se ani obsazení, Elisha Cuthbert tu není moc sympatická a působí dojmem, že ji to nebaví, a představitel hlavní role je nevýrazný až běda. Samozřejmě tentokrát nechybí polibek. A to bych ještě mohl zmínit zneftipněnou scénu s fackováním, zneftipněnou scénu se squashem, zneftipněnou scénu s botami, zneftipněnou scénu s... ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Vyslovene zle to nebolo (čakal som horšie), ale nebolo to ani boh vie ako dobre. Dostal som vlastne to, čo som čakal. Alebo nie? O chybajucej atmosfere nema zmysel hovoriť, amici proste odmietaju točiť romancu, bez toho, aby netlačili na pilu. Zaver bol na mňa veľmi hrrr. Čo ma však iritovalo najviac, je Bradford, ktory sa na tuto rolu absolutne nehodi, neveril som mu ani jedno slovo. Elisha ma naopak prekvapila, bola roztomila. Nema zmysel porovnavať s originalom, uplne zbytočny remake. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Tento remake je prakticky jen zkráceným sestřihem výborné korejské předlohy, ze které však bylo vyjmuto vše, co dodávalo předloze kouzelný náboj. No dobrá, pokusím se však zapomenout, že existuje ono kvalitní korejské dílo, protože jinak bych tento film musel nekompromisně hodit do "odpadu!" Podívám se na Bláznivou holku jako na "americkou" romantickou komedii, která však funguje pouze jako romance a jako komedie selhává po všech stránkách. Příběh je neuvěřitelně zkratkovitý - především v první polovině, a i když v polovině druhé nabere určitý romantický dech, v záplavě žánrových příbuzných zapadá pod tlakem lepších filmů nekompromisně do patra podprůměru. Elisha Cuthbert v sobě nesporně jiskru má, snaží se i herecky, ale v této roli mi prostě nesedí, Jessemu Bradfordovi chybí šťáva úplně. Takže ani obsazení není šťastné. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné, jak se dalo podle samotného nápadu remaku a hrozivého traileru čekat. Samozřejmě, americká verze není tak dojímavá, křehká a vtipná jako originál, ale dívalo se mi na ni příjemně. A to rozhodně nejsem členem Elishinina fanklubu. Ve výsledku solidní doják nejen pro nás, co máme rádi šílené holky (ovšem jen ty v horní polovině Hot/Crazy stupnice Barneyho Stinsona :)). ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že som pôvodný juhokórejský film nevidela a popravde ani ma to neláka. Jeho remake mi stačil úplne. A možno je to dobre, lebo nemám s čím porovnávať. Áno, film My Sassy Girl má svoje chybičky. Ale, ktorý film nemá. Napriek tomu sa mu podarilo to, čo už dávno žiadnemu inému filmu nie. Pri jeho sledovaní sa vo mne vystriedali všetky krásne pocity, čo mám pri filmoch tak rada:))...a vďaka tomu sa k tomuto filmu vždy rada vrátim:))...Navyše výber hercov v hlavných úlohách je naozaj skvelý, Elisha dokazuje, že v nej predsa len niečo je a nie je len pipka, ktorá dokáže hrať len pipky...Jesseho Bradforda som buď v žiadnom inom filme nevidela, alebo bol v nich zcela nevýrazný...tak či tak, na túto rolu je podľa mňa dokonalý...a medzi ním a Elishou to príjemne iskrí...Film My Sassy Girl nie je ničím podstatný alebo "veľký" film...Je to film, aké niekedy si myslím potrebujeme každý...pozitívny, ktorý vás na srdci príjemne zahreje a zanechá vo vás len pekné pocity... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)
  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)

Reklama

Reklama