Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Nejvetsi vyhoda filmu je jeho delka a obsazeni, kdyby byla stopaz o pulhodiny delsi, nevim jestli by film mel stejne konecne hodnoceni. Takhle sem nemel ani chvilku casu na to, abych se nudil nebo venoval pozornost okolnimu prostredi, coz je vyrazne plus :-) Simon Pegg hlaskuje jako o zivot, hned kousicek opodal zustavaji David Schwimmer a Nastascha McElhone, vsichni podavaji skvele herecke/komedialni vykony. Bystri z nas si urcite vsiml spousty narazek na jine filmy (Matribx, Rain Man...) Jean-Batiste Andrea se vyziva v brutalne rychlem strihu, coz nekterym mozna vadilo - me ne :-) 10/10 Simona Pegga zacinam radit mezi komedialni guru. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Faráře zavražděj tu samou noc, co s jeho ženou sletí z útesu opilej policajt..... Zní to jako náhoda? Myslíte si, že je to jediná náhoda? Černohumorná hříčka těžící z podělanýho plánu a hru na ,,kdo je kdo?“, ve který není o náhody (a tedy o nápady) nouze. Zajímavě to do sebe zapadá, ale i když jsem se celkem bavil, jednou mi to stačí. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, proč ze mě peníze pracháče neudělají. 2.) Protože černá komedie a Simon Pegg patří k sobě, jako k velbloudovi hrby. 3.) Zjistím, že A. Eve už nevypadá jako dítě. PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Výborná černá komedie s hodně nelítostným humorem. Trochu to připomná Mělký hrob, jenom je to o hodně cyničtější. David Schwimmer jako zarostlý nervózní exot, který i s doktorátem z pedagogiky musí makat na callcentru, mě hodně bavil, Simon Pegg je ale postava číslo jedna. Potěšilo mě, že si tentokrát tvůrci - narozdíl od hodně nových komedií - odpustili dlouhou stopáž a sebemenší náznak moralizování. ...actually, I quite liked Gus at the first sight... Gus: "Welcome to hell, dickhead." ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Režisér sa po minulom vydarenom kúsku, Smrt přichází v bílém, vrhol do vôd čiernej komédie. Do ansámblu prijal Rossa a zároveň urobil predcasting pre Star Trek. Otestoval budúceho Scottyho a prubol medzigalaktickú prdelku Carol. Nečudujem sa, že film vôbec nešiel do kín. Veľké plátno by mu nepasovalo. Pre DVD formát je Nula od Nuly pojde oddychovka s uvedomelou minutážou. Veľmi vhodné pre domáce kukanie v štýle Čo dnes dávajú? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zábavná a proklatě černá komedie o jednom "dokonalém" plánu jak rychle získat peníze. Film jede v dobře známých kolejí komedií, ve které se ušláplý zoufalec spojí s troubou, který má plán jak "snadno" přijít k penězům. Vše se samozřejmě pokazí a mrtvol bude nepočítaně. I když je tato struktura značně okoukaná, snímek po většinu sopáže skvěle baví, díky propracovanému scénáři, dobře napsaným postavám, které mají vždy schované nějaké překvapení, skvělým gagům a překvapivému konci. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Charlie (David Schwimmer) čte na začátku filmu knihu "A Brief History of Time", v Česku vydaná pod názvem "Stručná historie času", od kvantového fyzika a astronoma Stephena Hawkinga, pod jehož jménem se představí policistovi. (Driss)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. listopadu 2006 na filmovém festivalu v Cardiffu. (ČSFD)
  • V USA byl snímek distribuován rovnou na DVD. (Othello)

Reklama

Reklama