Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Houbos 

všechny recenze uživatele

Víceméně decentní taškařice. Nebo pokus o naivní komedii. Nepřináší do žánru nic nového, ale aspoň se nesnaží vykrádat úspěšnější scénáře. Jediným důvodem ke zhlédnutí je tak ansámbl v čele se Zachem Braffem a nevyužitým Jasonem Batemanem. Zhlédl jsem jako medicínu po otravě Posledním Polibkem. Podobný: Office Space/Maléry pana šikulky ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Amanda Peet nám trochu zestárla a už to není taková čupr kočka, jako bývala. Není divu, že v tomto filmu hraje maminu, která je sice vynikající právnička, ale nyní zůstane raději na mateřské. Peníze nyní musí vydělávat její manžel, a skutečně se mu podaří najít skvělé místo. Jenže to má malý háček - pěkně vykutáleného šéfa, který už jednou jel po jeho manželce a i nyní udělá vše pro to, aby ji odloudil manželovi. Dokáže navodit spoustu omylů, které vedou k roztržkám mezi manželi. Jenže šéf netuší, že se brzy obrátí jeho intriky proti němu. Překvapivě inteligentní humor je doplněn skoro až realistickým popisem současných problémů v rodině i v práci, což přispívá lepšímu uchopení snímku a možnosti spoluprožití situací. Konec je sice možná poněkud romantičtější než celé dosavadní tempo filmu, ale po pravdě řečeno, film se nesnaží být těžkým dramatem, a tak je to jen ku prospěchu věci. DVD nabízí na výběr menu česky, nebo maďarsky, následuje protipirát, trailery na filmy Žhavé nápady, Nesahejme psům na párky, Sexy Párty 2, a jako skutečný bonus se nabízí trailer s CZ titulky a fotogalerie. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická komédia, ktorá je skvele spracovaná a určite stojí za pozretie určite vás nesklame je to veľmi podarené. A preto tento film určite stojí za zhliadnutie, zaujímavá skúsenosť, ako sa človek môže trápiť v zamestnaní. Nečakajte ale nič prevratné. Námet sa veľmi nelíši od väčšiny amerických komédií. Herecké obsadenie nie je nejako hviezdne. Je to rodinný film, ktorý si pozriete a pár týždňov ho budete mať stále v hlave. Film sa nesie v príjemne odľahčenom tempe a aj keď neobsahuje jeden vtip za druhým, raz za čas to bohato stačí, navyše keď herci hrajú natoľko dobre, že utvoria takú atmosféru, že si na ďalší vtip pokojne počkáte. Ja som sa príjemne bavil. ()

pepo701 

všechny recenze uživatele

nakolko je Zac Braff jeden z mojich najoblubenejsich hercov, toto sa mi hodnoti dost tazko. mozno som cakal prilis vela a to je dovod mierneho sklamania. Fast Track je taka typicka americka komedia, ktora mozno zaplni hodinu a pol vasho casu ale hned na to upadne do zabudnutia. skoda toho ( BTW: ten slovensky dabing ZB sa po 8 seriach Scrubs, Last Kiss a Garden State jednoducho nedal vydrzat) - 60% ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Celou dobu tohoto filmu jsem se modlila, aby to už skončilo. Tohle je skutečná noční můra. O nic tam nejde, není to ani trochu vtipný a při čem se mi nejvíc svírala dlaň byl ten nechutnej a slizkej chlápek Tom (Zach Braff). Asi jsem neviděla hnusnějšího chlapa, jehož jedinej výraz je podobný situaci, kdy mu někdo nastříká citron do ksichtu. Fuj, to má být nějaké herectví? No a na druhé straně mě teda fakt nebavilo se furt koukat jak Amanda Peet furt někde tahá to její děcko, což rádoby mělo být vtipné nebo inspirativní, nebo co to jako mělo být. No a to nemluvím o mém oblíbenci Jasonu Batemanovi. Něco mu spadlo na nohu, když četl scénář a už ho pak nedočetl, nebo proč tohle vzal?? Nebylo to vtipný! No a po tomhle utrpení se dostaneme na konec, který je tak trapný, až to bolí. Tohle je film pro skutečné sadomasochisty, protože sledovat tohle fakt bolelo. NEDOPORUČUJI NIKOMU !! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama