Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Slavusko 

všechny recenze uživatele

Uplne priemerna komedia, akych su v hollywoode stovky... Nudil som sa. Pravda je vonku, nemam za potrebu co i len kusocek priklaslovat... Aj ked nevravim, ze pointa filmu je dobra, taktiez Amanda Peet, dej je zial uplne neputavy a pocas filmu som sa mnohokrat prichytil ako sledujem zostavajuci cas... To sa mi pri "poriadnych" filmoch nestava... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Absolútne obyčajná romantická komédia, so sympatickým Braffom, krásnou Peetovou a slizkým Batemanom. skokrát videné, stokrát predvídané a vlastne ničím nezaujímavé, tak prečo ma to dočerta potom tak bavilo?? neviem či to bolo tým že Zach Braff je u mňa sympaťak čislo jedna a jeho looserstvo mu doslova žeriem alebo tými jednoduchými morálnymi fórikmy, ktoré ma bavili po celý čas. Čo sa týka technickej stránky, je to slabota a myslím tým úplne všetko od réžie , ktorá je rutinná a scenár ktorý aj keď písali dvaja chlapíkovia, neukázal nič nové. takže čo tento film zachraňuje sú herecké kreácie Batemana, ktorý si svoju úlohu užíva a aj Braffa, ktorý v nepodarených záberoch doslova padá na zem od smiechu. na večerné popoludnie vhodná oddychovka. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Svižná komedie, co neurazí. Zacha Braffa si pečlivě všímám už od dob Garden State. The Ex trochu vybočuje z jeho „filmů ze života“, spíš tíhne ke grotesknosti, namísto předkládání plnohodnotných emocí á la Last Kiss. Dávám přednost filmům, které jsou schopny zobrazit pocity, právě oba výše zmíněné mne ale oslovily daleko intenzivněji. Místy hodně za vlasy přitažená komedie nám v hořkosladkém nálevu představuje lehce neurotického třicátníka, který neschopen udržet si práci svolí k odstěhování se za jobem manželčina (Amanda Peet) otce. I když je Jason Bateman dostatečně slizký, dalo se z toho vykřesat víc!! Takhle průměrných 60%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým milovníkem komplikovaných dějů, které mi svou rafinovaností zauzlují mozkové závity, ale na to by v tomto snímku museli rozstříhat filmový pás na malé kousky a pak ho náhodně slepit. Tady se totiž pouze dva velkoměšťáci přestěhují do maloměsta, zákeřný invalida jim rozvrací manželství a to je všechno. Vtip nikde, zábava nikde, ale touha sežrat vozíčkáři jogurt ohromná a na Amandu se přitom krásně kouká. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Není to nijak kulervoucí, ale příjemně normální. Zach Braff má potenciál a už od pohledu mi sedí na přirozeně vtipné komedie, které se dokáží obejít bez hektolitrů tělních výměšků. A to mi v neděli odpoledne jednoduše stačilo. Víte, jak to dopadne, hraje se tu otevřená partie, ale tentokrát to ani moc nevadilo. Domělé a politováníhodné neviňátko na kolečkovém křesle s tváří Jasona Batemana jako hlavní záporná postava taky v pořádku. Je to vcelku vzácné, pohybovat se v komediálním prostředí kolem podobných handicapů a nepůsobit zbytečně vulgárně. Hudba: Ed Shearmur. 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama