Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia, ktorá síce extra veľa humorných scénok neponúkne (ale tie ktoré tu sú stoja za to), avšak Zach Braff mi akosi v tomto type filmov nevadí, skôr naopak. Aj hovadinu, kde majú hlavné slovo intrigy vozíčkara, dokáže zdvihnúť aspoň na ten priemer. A to je i tento prípad. 60/100 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická komédia, ktorá je skvele spracovaná a určite stojí za pozretie určite vás nesklame je to veľmi podarené. A preto tento film určite stojí za zhliadnutie, zaujímavá skúsenosť, ako sa človek môže trápiť v zamestnaní. Nečakajte ale nič prevratné. Námet sa veľmi nelíši od väčšiny amerických komédií. Herecké obsadenie nie je nejako hviezdne. Je to rodinný film, ktorý si pozriete a pár týždňov ho budete mať stále v hlave. Film sa nesie v príjemne odľahčenom tempe a aj keď neobsahuje jeden vtip za druhým, raz za čas to bohato stačí, navyše keď herci hrajú natoľko dobre, že utvoria takú atmosféru, že si na ďalší vtip pokojne počkáte. Ja som sa príjemne bavil. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Celou dobu tohoto filmu jsem se modlila, aby to už skončilo. Tohle je skutečná noční můra. O nic tam nejde, není to ani trochu vtipný a při čem se mi nejvíc svírala dlaň byl ten nechutnej a slizkej chlápek Tom (Zach Braff). Asi jsem neviděla hnusnějšího chlapa, jehož jedinej výraz je podobný situaci, kdy mu někdo nastříká citron do ksichtu. Fuj, to má být nějaké herectví? No a na druhé straně mě teda fakt nebavilo se furt koukat jak Amanda Peet furt někde tahá to její děcko, což rádoby mělo být vtipné nebo inspirativní, nebo co to jako mělo být. No a to nemluvím o mém oblíbenci Jasonu Batemanovi. Něco mu spadlo na nohu, když četl scénář a už ho pak nedočetl, nebo proč tohle vzal?? Nebylo to vtipný! No a po tomhle utrpení se dostaneme na konec, který je tak trapný, až to bolí. Tohle je film pro skutečné sadomasochisty, protože sledovat tohle fakt bolelo. NEDOPORUČUJI NIKOMU !! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Asi budu oproti většině vypadat jako barbar, ale tento snímek jsem shlédl před Zbouchnutou a nutno říci, že jsem se se Zachem Braffem bavil lépe. Film se nese v příjemně odlehčeném tempu a i když nesází jeden vtip za druhým, jednou za čás to bohatě stačí, navíc když herci hrají natolik dobře, že utvoří takovou atmosféru, že si na další vtípek klidně počkáte. Zach Braff je pro mě překvapením, neboť jsem ho doteď vlastně ani nikde neviděl. Amadne Peet nemá moc co hrát a Jason Bateman mě přesvědčil o svých kvalitách. Pokud od snímku nebudete čekat zázraky, jen slušnou zábavu, pak neváhejte. ()

Slavusko 

všechny recenze uživatele

Uplne priemerna komedia, akych su v hollywoode stovky... Nudil som sa. Pravda je vonku, nemam za potrebu co i len kusocek priklaslovat... Aj ked nevravim, ze pointa filmu je dobra, taktiez Amanda Peet, dej je zial uplne neputavy a pocas filmu som sa mnohokrat prichytil ako sledujem zostavajuci cas... To sa mi pri "poriadnych" filmoch nestava... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama