Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Lischai 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co to bude, a na prvních dvacet minut mě ta smršť popkulturních odkazů, rvaček a nahých prsou tak zaskočila, že jsem se vlastně skvěle bavil, protože jsem nechápal nic a netušil, co se děje, a co ještě přijde. Když bylo jasné, že přijdou jen další prsa, rvačky, popkulturní odkazy a zase znovu prsa, tak se to ale nějak vyčerpalo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film je prakticky vubodovaný na odkazech na nejrůznější hororovou i nehororovou tvorbu, především pak na veškerou tvorbu Rob Zombieho, která tomuto filmu předcházela. Nemyslím si, že je to špatně, soudě dle toho, že se mi to celkem líbilo. Film má docela příjemný nádech. Nepůsobí na vás tak, že byste nepotlačili nutkání se neustále hlasitě smát. Spíše film navodí takovou příjemně zvrácenou atmosféru. Za vyzdvihnutí určitě stojí naprosto úžasná hudba, která některé pasáže neustále doprovází, především pak ta, která se rozezní s příchodem nacistů, kteří se snaží chránit hlavu samotného Ádě H. naloženou v prapodivném roztoku na futuramistický způsob. Ten soundtrack jsem prostě nucený si stáhnout. Musím říct, že tohle byl zatím nejlepší počin Rob Zombieho ze všech. Zatím dávám 3*, ale možná se mi to rozleží a přidám. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem dohnal mezeru v Zombie(ho) filmografii.Vtipný, zábavný a taky krvavý. Na scéně se objeví spousta známejch killerů z hororovejch bijáků. Jenže tenhle animák má jednu velkou slabinu. A tou jsou songy. Většina z nich je naprosto stupidní a vůbec mi to sem nepasovalo. Jinak je to nadměrná porce zábavy, která si u mě vysloužila slabší 4 hvězdy. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou s díky přenechávám svým dvěma antikoncepčním selháním, nicméně u tohoto trošičku váhám! Samozřejmě z výchovných důvodů! Byl bych docela nerad, kdyby na mě zavolali sociálku, až budou ostatním mutantům nadšeně vykládat, jak nejlépe vylízat nemrtvou krasavici, análně ukojit barovou zpěvačku s obříma kozama, umlátit vytahanýma koulema kočičího skřeta falickou podvodní obludu, ztopořit mrtvého nacistu nebo si střihnout šedesátdevítku s nadrženým robotem. Disney s Pixarem tak edukační snímky bohužel netočí, a tak jim to zatím jen umírněněji vysvětlím na panenkách a počkám, až jim bude deset. Robík je prostě nadržený Buch žumpy použitých šprcek!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zábavná jízda strašidelným světem narvaná odkazy na všechno možné, zejména pak rozličné horrorové a sci-fi snímky. Mám pocit, že jak jsem je zaznamenával, tak je nyní ani nedokážu všechny vyjmenovat - Moucha, Vetřelec, Frankensteinova nevěsta, Ohavný Dr.Phibes, StarWars, Carrie! ad. Kromě toho se vyskytnou i postavy ze světa literatury - Shakespeare, Poe... či parodie reklam, Tv pořadů, show...prostě jeden velký mišmaš, kdy fantazie autorů se utrhla ze řetězu. Zcela chápu, že někomu se tenhle dort pejska a kočičky brzy přejí. Pokud však máte rádi klasické comicsy, animované filmy, horror, vtip, nadsázku, gore, filmové a popkulturní odkazy, bizarnosti, s/m, gejzíry krve, sliz, lavinu análních krys, zombie nácky, Hitlerovu hlavu v láku, nekromancii, zoofilii, robotofilii, ňadra, obří ňadra, vraždící ňadra, krásné ženy, hnusné ženy, smradlavé gorily či otevírající se hroby a přitom je vám silný příběh tam, kde končí záda, nu, pak směle do toho! Úchylný svět Mistra Zombieho otevírá svoji laskavou náruč jen pro vás! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)
  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama