Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Skrk 

všechny recenze uživatele

Vtip, násilí, porno, Nacisté, Dr. Satan, přejetý Michael Myers, Hitlerova hlava v nádobě a možná ještě víc má tento ulítlý Zombieův animovaný dospělý film plný odkazů na horory (Jack Nicolson se sekerou, vlkodlaci, Frankestein, Vetřelec, atd,...).Natož, že jsem si trailerem nebyl příliš jistý, jsem více jak spokojen. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tu sa Rob Zombie vyjašil a vidieť, že ho to bavilo a mňa tiež. Sú tu odkazy na kadejaké horory a je to pekne vtipne podané. Animácia je zábavná, vtipná a naozaj je tu veľa zábavných momentov a dobre vyvážených vtipných dialógov. Nie strašidelnosť, ale zábavnosť je ťahúňom tohoto filmu. Už je to dlhá doba čo som sa nasmial na filme ako práve na tomto nadržanom animáku. Tento štýl humoru mi neskutočne sadol-OPLZLOSTIAM ZDAR!!!!!!!!!! Ku koncu strácal dych a aj humor, ale ako celok je to jedna parádna šou. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co. Něco je geniální, něco zase nic moc, něco je naopak strašně trapné, většina humoru je taková dost pubertální... Dost podobně jsem to měl i u písniček, z čehož některé se mi líbily úplně, jiné jen trefným textem a další mi zase přišly spíš trapné. Prostě takový rozporuplný průměr, který sice ukáže hromadu krve, koz a zadků, úchyláren, potvor a šílený děj, ale pořádný cit pro absurdní humor mi tam jaksi chybí. A vlastně i víc nápadů. Rád jsem to viděl, špatné to určitě nebylo, ale že bych z toho byl nadšený... 3* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak mě Rob Zombie nezklamal ani na třetí pokus, ale prozatím se „statečně“ vyhýbám jeho Halloweenům. Tenhle netradičně pojatý animák se mi celkem líbil, především díky některým „ujetým“ scénkám (viz Adolf, masakry Suzi-X). Jde o takovou odpočinkovou humornou animovanou jednohubku, která určitě neuškodí, přesto zcela nenasytí mou hororovou lačnost. Rovněž jsem přijal s povděkem ty škodolibé „parodující“ odkazy ke známým filmům (postavám). Sexuální podtext mi taky nebyl proti srsti – no prostě příjemné zpestření sobotního večera a teď je na čase se jít věnovat jiným zálibám… ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

PAUL GIAMATTI tu dabuje satana!!! A skvěle zpívá.---Být mi o čtyřicet míň,tak z toho jak ta černá sametka občas někoho zmlátí kozama,bych měl pěkný nervy.----Kozy,kozy,kozy,sranda,prdel,a všechny zásadní horrorthriller postavičky (včetně Treja) na který bych si vzpomněl. --Nedá se nic dělat,Superbeasto se octl v mé Toppětce animáků(Todle,Čarodějův učeň,S.P.-Peklo na zemi,Trio z Belleville,a Divoká planeta,-pěkná společnost). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)
  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama