Reklama

Reklama

Kaw

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jediný den zbývá šerifovi Waynovi k tomu, aby se odstěhoval z malého městečka. Začátek průměrného a nudného dne, se změní v boj o přežití, když městečko napadne hejno krkavců. Není kam utéct, kam se schovat, krkavci útočí stále víc… Film je označován za přímého následovníka Hitchcockových „Ptáků“. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +atmosféra, obal filmu, snad i námět -ovšem ve špatném zpracování, postavy se chovají nereálně a hloupě/// Krá krá, aneb vypadá to, že někdo chtěl opisovat od Hitchcocka. Námět nikomu neberu a nové zpracování by přišlo vhod, ovšem tohle. Atmosféra, asi nejlepší část tohoto filmu tomu původnímu nesahá ani po zobák. No a zblitek je už opravdu hodně béčkový, televizní, hloupý, no říkejte si tomu jak chcete, ale kvalitní to moc není. Naštěstí je to aspoň sranda, takže podobným snímkům celkem fandím, jen by to chtělo asi víc zainvestovat, příště./// Celkem 48%/// ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ne. Už Du Marierové povídka Ptáci není nic moc (její síla spočívá hlavně v tom, že v podstatě nemá konec), Hitchcockovo filmové zpracování stojí hlavně na jeho režisérské kvalitě a na tom, že nic podobného ještě nikdo nenatočil, proto do prdele nechápu, že měl někdo chuť a nebojím se říct i drzost, zkusit to znova. A ještě tak strašně levným a hloupým způsobem. Kaw nezaujme naprosto vůbec zcela ničím, leda tak svou trapností, nudou, otřesností, hloupostí a ještě jednou nudou. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Šerif Wayne a jeho žena mají úmysl se přestěhovat do většího města. Zůstal jim pouze jeden den do přestěhování a započatí nového lepšího života. A právě tento obvykle normální den se mění v krvavou bitvu o přežití... Obyvatelé města zpočátku neberou útoky havranů vážně.... později však budou litovat! Mně osobně se film líbil. Ani Hitchcock by se za tento film nemusel stydět. Ptáci - Havrani jsou uděláni opravdově a ani nezpozorujete sem a tam počítačový trik. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

To tvorcovia ani nemysleli vážňe, otrasné nudné herecké výkony ktomu hrozné efekty, vela hladných havranov, ktorý túžia po krvi a preto napadnú každého, kdo im vzkríži cestu. O horore sa nedá ani hovoriť, nenájdete tu ani jednú scénku, ktorá by vystrašila, alebo zaujala. Najvtipnejšia scénka bola v autobuse, toľko útočiacich havranov, nenájdete nikde inde 20 percent. ()

estee odpad!

všechny recenze uživatele

Hehee, no bol to horor (zvládnuť to dopozerať)..Pointu prečo si krkavce začnú pochutnávať výlučne na mäse vymyslel asi víťaz súťaže ,,Kto dostane najdebilnejší nápad, môže natočiť film " čo však aj tak zaostáva za premyslenými scénami, v ktorých si nenažrané krkavce uvedomia, že kamene sú veľmi účinné zbrane :D ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo ku koncu roka 2005 v kanadskom meste Hamilton a Montréal a tiež v štúdiách v škótskom Edinburghu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno