Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane F., neúspěšná herečka, má špatný den. A zhoršuje se každou minutu. Její komicky surreální dobrodružství začíná, když si v nestřežené chvíli dá několik koláčků, které patří její šílené spolubydlící. Až později se ukáže, že koláčky ani zdaleka nebyly tak nevinné, jak vypadaly. Jane se musí dostat z jednoho konce města na druhý, aby zaplatila drogovému dealerovi, který nic neodpouští, aby se účastnila konkurzu a taky aby nějak nahradila už zmiňované vzácné koláčky. Když na příteli své spolubydlící, který je do ní zblázněný, vyloudí svezení, začne dlouhá a podivná jízda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Lidé by se mě pak ptali: "Jane proč máš fotku prezidentka Garfielda zarámovanou na krbu?" A já bych říkala: "Přece proto, že miluju lasagne"; Vrcholná scéna filmu (asi v padesáté minutě), při níž už jsem vážně slítla smíchy z postele, po všech těch nevěřícných úšklebcích, vzpomínkách na sebe sama a nenápadných uchychtnutích, která jsem v sobě do té chvíle dusila. Vrcholná scéna, která neobsahuje nic víc, než zhulenou hrdinku s cizí ženou v cizím pokoji, lupající do sebe džus a lupínky a přemýšlející nad tím, jak dát nenápadně světu najevo svou lásku k lasagním. Tohle je prostě další typicky vyhulená komedie pro fandy zelených cigaret, která ačkoli není tak vydařená jako třeba Mazaní hoši, obsahuje Annu Faris v takovém rozpoložení, že odmítám věřit, že si při natáčení sama pár jointíků nedala. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se kouknul jen a jen kvůli A. Faris a hvězdu také dávám jen a jen za ní, protože film je jinak opravdu s*ačka bez scénáře, pointy, ale hlavně bez jakékoli vtipnosti. Nečekal jsem chytrou pětihvězdičkovou komedii, ale alespoň vtipnou absurditu ano. Jenže asi to byl prostě už i na mě velkej úlet, já se fakt nezasmál ani jednou... :) ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Dylan Haggerty .. __"Nic neříkej" pronesl Rob těsně po skončení projekce mým směrem a bylo mu nejspíš jasné, že ten film bude většina chtít tak akorát strhat.. ___ SEX WAX. Prvních pár minut je zábavných, to ano. Anna Faris má na zhulenou holku dokonale přiblblej výraz a díky ní se to místy drží i v pozdějších fázích. Jenže nejde přehlédnout prvoplánový námět, kde hodně úletů neodpovídá samotnému (z)hulení, ale jiným drogám, jenže se toho lacině využívá. Po nějakém čase je navíc tato taškařice silně jednotvárná a moralistická tečka to vyloženě kazí. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nejzhulenější film, jaký jsem kdy viděl. Začínalo to docela dobře. Anna Faris zahrála zhulenou holku parádně! To se musí nechat. Ale když jsem viděl jména jako Adam Brody, Danny Trejo, John Cho, Jane Linch, tak jsem doufal v jejich větší zapojení do příběhu. Bohužel se nestalo a rozhodně to uškodilo. Anna Faris je sice vtipná, ale chtělo to více postav než jen ji. Na filmy, které se odehrávají na podobné bízi to zkrátka nemělo. Slabý příběh, málo vtipů a jediná postava. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina. Jestli tohle měla bejt komedie, tak já sem se bohužel ani neusmál, tak strašná trapárna to byla. Úplně nejubožejší byly ty proslovy vypravěče komentujícího různý situace kolem Anny Faris, která tady je mimochodem totálně vymletá. Jinak mam ale vyhulený komedie rád, ale tohle byl i na mě fakt težkej kalibr a hned od začátku bylo jasný, že sem bez šance se u tohohle filmu pobavit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2007 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama