Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho metal, brutality a nevídanou prdel. Tak jako ve Fur TV. A dostal jsem "jenom" metal a brutality. Z hlediska vtipnosti to ale bylo hodně bídné, až jsem nevěřil vlastním očím a uším. Kdokoli, s kým jsem se na téma Metalocalypse kdy bavil, mě utvrzoval o neskutečné zábavě. Té jsem si já teda nějak nevšiml. 60% ()

cajda 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro všechny metalové fanoušky! Sice je možné, že seriál (hlavně díky všem těm šíleně brutálním scénám) oceníte i bez jakékoliv znalosti o metalové scéně, ale budete připraveni o dobrých pět metalových narážek v každém díle. Členové Dethkloku jsou překvapivě vykresleni velmi sympaticky, takže není nepříjemné se na ně pořád dívat. I přesto, že se seriál může zdát na první pohled prvoplánový, ve skutečnosti jsou vtipy velmi důvtipné a scénář některých dílů převyšuje většinu současné seriálové produkce. Také vedlejší postavy, kuchař třeba, přidávají do tohoto šíleného divadla další humor a další brutální prvky. Rozhodně stojí za to se podívat alespoň na jeden díl, třeba vás to chytne jako tolik ostatních! ()

Reklama

Crucifere 

všechny recenze uživatele

První dvě série mě svým brutálním námětem a skvělou hudbou nadchli. Dethklok je prostě ikona světa, kteréhož jakékoliv rozhodnutí může stát stovky, nebo i miliony životů. Připočteme-li humor, který v každém díle paroduje jiné metalové kapely, nebo každodenní život obyčejného člověka, perverzní choutky a nebo sarkasticky kritizuje svého manažera, musím jít hodně do kladných čísel. Bohužel třetí série byla podle mě shot mimo publikum. Témeř v každém díle romantické songy mi totálně kazili chuť jít dál. Trochu to napravila čtvrtá série, ale ta pachuť zůstala. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Po druhý a začátku třetí série zvyšuju hodnocení na 5*. Metalocalypse je neuvěřitelnej masakr a jsem happy, že něco takovýho může vzniknout. Animace je dost vtipná a propracovaná sama o sobě, všechny charaktery jsou unikátní a navíc dohromady tvořej krutej celek. Nejlepší ale je na tom samotná hudba. Dethalbum (2007) je prostě výborný. P.S. Dimmu Burger :DD ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Perfektne uvodne epizody prvej serie chrlia na divaka skvele napady, nad ktoremu zanrovemu fanusikovi zavlaju vsetky vlasy :) Originality a vtipu vsak postupne ubuda a nastupuje stereotyp, ktory sa ako tak dari obnovit az v tretej serii. Kazdopadne je vsak Metalocalypse mimoriadne sviezim vankom s tonou perfektnych napadov a odkazov, ktore vsak divakovi "neznalemu problematiky" nepovedia nic. FISH METAL RULEZZZZ 3,5/5* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • V 11. epizodě 2. série s názvem „Dethrace“ se Toki a Skwisgaar učí řídit v „Mr. Gojira's Driving School“, jejíž název se částečně shoduje s kapelou Gojira. (UnholyEvil)
  • Hudbu tvoria len dvaja ľudia. (pugs)

Reklama

Reklama