Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wyatt Tripps, studentský nováček se skvělým zástřihem, je přesně jako každý jiný kluk, který chodí s pannou - dokonale frustrován. Jeho přitažlivá přítelkyně Kim jen mluví - a žádná akce. Navíc se přihlásí na univerzitu do New Orleansu, což je víc než 1000 mil daleko. Tripps je však do Kim zamilován, píše jí dopisy a svou lásku jí vyznává každou noc i telefonicky. Love story nabere zcela jiný směr, když se při jednom telefonátu roztoužený mladík od Kiminy spolužačky dozví, že jeho děvče právě odešlo s nějakým Rickerem. Wyatt se rozhodne pro ráznou odvetu: přemluví ochotnou striptérku, aby napsala Kim žhavý indiskrétní dopis... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mladší Paul Rudd a Reese Witherspoon ještě s tmavými vlasy :) Zvláštní dvojice, která ztvárnila i velice rozličné postavy v tomto filmu, který by mohl mít přízvisko "road movie". Je to vtipné, svižné, zábavné a taky hlavně "romaticky předvídatelné" :) ;) Bavila jsem se a to nejen mládím daných herců, ale i zvláštně pojatým tématem. Jsem ráda, že "pes" nebyl pes ;) ()

zajda404 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná komedie, která ovšem skrývá několik výborných momentů. Scénář nejspíš nenadchne, ale i přes všechnu tu obvyklost bych film označila jako velice příjemný - zejména tedy díky vražednému tempu a několika originálním pasážím, hýřících vtipem. Jednoduše nenucená zábava, která rozhodně stojí za (opakované) shlédnutí... PS: Paul Rudd s Reese Witherspoon byli naprosto úžasní, kdo by nemiloval jejich ztřeštěné tanečky ? :D ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Méně zábavná předloha Road Tripu. Přesto stále skvělá komedie - skvělá spíše díky hlavní dvojici. Reese tu ještě není hvězda a dokazuje, že se z ní stala hvězda zaslouženě. Zajímavé je, jak tehdy byla oplácaná, s macatou prdelí, kterou musela potom shodit nepochybně na radu svého manažera, což tak nějak souvisí s tou budoucí hvězdou. Já oplácané zadky nemusím, ale Resse mi přišla sexy i oplácaná - snad díky těm tmavým vlasům, které jsou na ní zajímavější než peroxidová nuda. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne archetyp všetkých strelených komédií ako napr. Road Trip, kde hrá hlavnú úlohu zastavenie nebezpečnej zásielky svojej vyvolenej, pričom v priebehu bláznivej naháňačky si chalan obyčajne uvedomí čo je naozaj dôležité a u ktorej žienky je to pravé orechové... Musím uznať, že táto 90-ková verzia sa mi páčila najviac, je to milé, správne humorne uletené, napínavé, romantické a hlavné postavy si sympatie diváka získajú už hneď od začiatku. Nemôžem zabudnúť ani na nostalgickú dobovú atmosféru, ktorá sa tu snáď pripomína v každej maličkosti. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

Zabriskie 

všechny recenze uživatele

Oddychová, příjemně obyčejná komedie, u které asi budete schopni předvídat dopředu většinu děje a herecké výkony rozhodně na oscara nejsou. O to ale v tomhle filmu nejde, svůj hlavní úkol, nenuceně a vkusně pobavit diváka, splňuje Nebezpečná zásilka dokonale. A Reese Witherspoon je tu neskutečně roztomilá. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Všichni tři představitelé hlavních rolí - Paul Rudd, Reese Witherspoon a Christine Taylor - se objevili alespoň ve dvou epizodách seriálu Přátelé. (Greg)

Reklama

Reklama