Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Je to naivní "pohádka" se spoustou trapný scének. Selenu Gomez nemám v oblibě. Dalo by se říct že většina herců z hlavních rolí, se tu sešla z různých seriálů a snaží se nás přesvědčit že i oni mají na to hrát ve filmech. Ale popravdě jediný kdo mě o tom přesvědčil byla Leighton Meester. Sorry ale Cory ani Katie na filmy nemají, ať radši zůstanou u těch seriálů - to jim jde líp. 1,5* -jedna za Leighton a půl za to že jsem se bavila nad naivností Američanů:) ()

davella 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkem obyčejná a ničím nepřekvapující napodobenina Italských prázdnin s Hilary Duff. Jako správná americká romantická komedie má samozřejmě i happy end. Jednu hvězdičku ale dát musím, za lepší obsazení než u Italských prázdnin a docela dobře se na to kouká, protože nad tím nemusíte nijak přemýšlet. A snad jediná emoce co ve vás film vzbouzí je závist a otázka, proč i Vám nespadne takové bohatství a spousta krásných šatů přímo do klína a ještě na dovolené. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Monte Carlo?!?!? Měli jste tu čest se sestrami Olsenovými trávícími jeden den v New Yorku, s cukrkandlovým zamilováním Princů do prostých nanynek jako například v Princ a já, s jednou z rádoby moderních Popelek jednadvacátého století, nebo s některým z disneyovských středoškolských opusů, měli? Tak to je Monte Carlo......nic pro Disney Channelu odrostlého diváka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fiflenky z Ameriky jedou na výlet do Evropy. To už samo o sobě dost vypovídá. Zajímavý je, že Paříž docela dostane čouda, ale Monte Carlo se vychvaluje. V Paříži chčije a chčije, výlet se vůbec nedaří, ale Monte Carlo září penězi, krásou a perfektním počasím. No nic, alespoň Američan s platností ví, kde Monte Carlo leží. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Trojnásobná dávka laciné romantiky sice není má oblíbená krmě, ale na tomto snímku jsem po úmorném pátrání našel tři pozitiva. Jednak bylo skvělé pozorovat, kterak se všechny pařížské zážitky mých známých vešly do úvodní části filmu a jednak mne pobavily dvě postavy - uvolněný Australan, který evidentně volil zábavu nad pravidly a naprostou jedničkou byl francouzský vyšetřovatel, kterého ani zodpovězení sedmi základních kriminalistických otázek nedonutilo přestat si užívat života a zahájit úkony trestního řízení. Prostě přeslazená limonáda se vším všudy, ale já se z nějakého záhadného důvodu celkem bavil. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)

Reklama

Reklama