Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkná červená knihovna. 1) Na filmech mám rád, když mé pocity odpovídají žánrovému zařazení. U hororu se chci bát, u komedie smát a u dramatu přemýšlet. U červené knihovny chci vypnout a jen koukat na hezké obrázky a hezké lidi a mít pocit příjemně stráveného času. A to tento film poskytuje. 2) Kromě příjemného prostředí nabízí film i pěkné pokoukání nejen na hezké americké "pipiny" (Enšpígl), ale i na jejich "hezounky připomínající propagaci gay festivalu" (opět můj milovaný Enšpígl - on prostě nezklame). Mezi nimi mě zaujal zvláště 24letý Pierre Boulanger. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tři americký pipiny vyletěj ze svýho americkýho slepičince do Francie, kde v rámci scénaristické superoriginality, potkávaj hezounky, který vizáží připomanaj propagaci největšího gay festivalu, pak jedna ze slepic během večeře vstane a začne dělat čísnici, protože jí je nepříjemný že jí obsluhují a ona sedí a žere a chlastá. Pak se do toho nasere ještě přítel jedný ze slepic co přiletí z Juesej, aby dokázal dotyčný slepici, že jí miluje a aby bylo originalitě a jedinečnosti uděláno za dost, je tam další slepice, která je podobná jedný z těch tří slepic, ale chová se hnusně, kdyžto tamta hezky a pak je tam matěj co miluje tu hodnou slepici, ale narazí na zlou slepici a je z toho chudinka malinkej úplně pomatanej. žrát před tímhle filmem, tak by teď byl koberec z pokoje na cestě do čistírny fakt že jo. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se nenasmála, ale herecké obsazení v podobě Leighton Meester a Katie Cassidy vůbec nebyla špatná volba. Opět dokáže člověk na takovém "skvostu" předpovědět snad úplně všechno, ale kupodivu mě to celkem i bavilo. Konec jsem si představovala přesně tak, jak by natočen. Nevím, jestli bych do role Grace obsadila právě Selenu, protože se herecky moc neukázala. Pobavila mě Catherine Tate, kterou jsem si oblíbila díky filmu Love and Other Disasters. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez je hrozná herečka s ještě horším "britským" akcentem, ale říkala jsem si, že když jí asistuje Leighton Meester a Katie Cassidy, tak Monte Carlo nemůže být tak špatné. Je to ale stále průměrný film, který potěší diváky, co hledají jednoduchou a otřepanou zápletku se zřejmým koncem. Každopádně linka Leighton s atraktivním Australanem mě docela bavila, zrovna tak jako pohled na krásná města. A za to ty dvě hvězdičky. Jinak se chce člověku téměř brečet nad scénářem ("Chci najít sama sebe", "Věděla jsem to už když jsem tě poprvé spatřila") a naplněným klišé. Které by vážně tak nebolelo, nebýt odpudivé hlavní herečky (kolik jí mimochodem je, patnáct ?), hloupých dialogů a absence humoru. Na jedno shlédnutí se to dá. Druhé bych už prospala. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl něčím zajímavý a to se nedá popřít, nadchl mne ten jeho styl, to, jak se vydávaly za někoho jiného a dokonale jim to vycházelo, nedokážu tomu nic moc vytknout, nic moc od toho filmu očekávat nelze, ale ani není až tak úplně špatný, ono nejde jenom o to, jak je natočený, ale taky o to, že každá si něco uvědomí, každá pozná štěstí, i když Grace mohla být na konci filmu trošku déle. Tenhle film bych doporučila těm, kteří nemají co dělat a chtějí si jen zkrátit dlouhou chvíli, protože tenhle film se na to dokonale hodí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama