Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to sľubne. Fajn gore scénky, dobrý námet (veď prečo musia všetci vraždiť len na Halloween?), béčková hviezda Michael Biehn a všetkému kraľuje psychopat Eli Roth. Ostáva mi len skonštatovať, že každý fiktívny trailer z Grindhouse má niečo do seba a každý plne vystihuje svojho režiséra (zmagorený Rob Zombie, Rodriguez a Danny Trejo, psycho Eli Roth). Dúfam, že tieto trailery budú časom zrealizované. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tak docela dost mě překvapilo, že tam hraje Liliana Malkina, estonská herečka, která žije v Praze, dobře známá z filmu Kolja. Jinak bych nejvíc vyzdvihl atmosféru hororů sedmdesátejch/osmdesátejch let, kterou trailer vystihuje, zvláště pak hlas oznamující "Thanksgiving". Mimochodem, nechápu, proč pan režisér Eli Roth za posledních pět let natočil akorát dva trailery. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Genialní? Obyčejná a prachstprostá napodobovačka slasherových braků...Vždyť to by mohl mohl natičit i člověk, který jinak ke tvorbě filmů ani nepřičuchnul...Nicméně tento trailer dovede zaujmout a strhnout, sice ne tak jako Machete, ale lépe než ty zbývající..Proto za tři krvavé hvězdy...A neděkuj, Eli... ;-) ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Thanksgiving je jeden z trailerů na fiktivní filmy, které vyplňují Tarantinovu a Rodriguezovu poctu pokleslým filmům hlavně 70. let Grind House. Vzal si ho na starost fanoušek Eli Roth, kterému Tarantino produkoval jeho druhý celovečerní počin Hostel a který jím svým odpůrcům dokazuje, že žánr opravdu zná a je nadějný a zajímavý filmař. Úvod traileru dokonale evokuje Wicker Mana, Carpenterův Halloween či původní Black Christmas, kterým se Carpenter při natáčení Halloweenu silně inspiroval, a závěr pak původní Texaský masakr motorovou pilou (za povšimnutí stojí znásilňovací tečka s vyděšenými pohledy dětí). Opakující se a lacině vyhlížející název filmu, záběrování nachlup stejné jako ve slasherech 70. let, nápadité úmrtí, na které se jenom tak nezapomíná (trampolína či felace v autě), falešně vypadající krev a laciné loutky, oslavný a správně temný komentář, dobře typizované postavy (policisté), rozkošně nablbé hlášky (blood)... dokonalý mix pro každého poučeného diváka, kterému zbývá extaticky oslavovat. Jenom zamrzí nadbytečný druhý fór s hlavou po líbání a fakt, že některé scény (trampolína...) musely být cenzurovány na přání MPAA. A taky mně vadí dodané škrábance a vady, protože takhle ty filmy rozhodně nevypadaly... ale to jsou jen malé vady na kráse jinak kurevsky geniálního krátkometrážního počinu. (Všímaví jistě zaregistrují Rotha s extrémně chlupatýma nohama a Jeye Hernandeze z Hostelu jako druhého dekapitovaného nešťastníka v lese). ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Eli zkus toto natocit , mozná ty Hostely muzes pustít k vode (plne krve). Ja v tom citím velkou nadsázku :-D ! Dvojice policatjů nad mrtvolou konstatujicí , že ona tekutina vytekla na zemi je krev, no to je komedie :D . Jo toto bych rád viděl spolu s SS kočkama od Roba Zombieho. P.S.: Ti co ho nemusíte , tak nebojte sám Eli v traileru umre :-) :-D ! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama