Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Cival 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, vyrobit něco takového není s odpovídajícím technickým zázemím dvakrát těžké. Stačí nakoukat vzory a pak parafrázovat, variovat a utahovat šroubky. Teď ale Eli pobavil, byť si nemyslím, že jde o nějaký veledílo - místní hororví fanoušci by jej pod Tarantinovou záštitrou natočili stejně tak, protože jde jen o extrémní nápodobu. Stylovost zajištěna předem. Výrokům o genialitě se směju, trailer ale good. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavne, niekedy k smrti zábavné (slovná výmena medzi policajtmi). Oceňujem vizuálne dokonalú vernosť 70s a skvelý námet o Dni vďakyvzdania (imho by si to zaslúžilo celovečerák). Ale na 100% to nie je - vraždy sú bohužiaľ skoro stále na ten istý spôsob (odseknutá hlava), ale na 80% to stačí ;) ... holiday slashers live on! ()

Reklama

Barak 

všechny recenze uživatele

"It´s blood.... son of a bitch" - nejlepší hláška z filmu. A nejlepší scéna je asi ta s trampolínou - to muselo hodně bolet.... Asi nejlepší trailer z "Grindhouse" - bylo to vtipné, hlavy padaly jedna za druhou (ve skutečnosti jsem to ještě neviděl, ale myslím, že když někdo někomu usekne hlavu, tak by to mělo téct víc - v některých scénách), Eli Roth na předním skle vypadal dobře. Povedený trailer, ale film - no, nevím nevím.... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Hodnotit dvouminutový fiktivní trailer, který běží jako dělítko dvou filmů v kině je naprostý nesmysl. I když ta trampolína neměla nejmenší chybu. :) Pokud by to však nebyl trailer fiktivní, tak bych takový film rozhodně nevynechal. Moc pěkná upoutávka, ale trailery skutečně hodnotit nehodlám. Pak by přišlo na řadu hodnocení reklam a kdoví kam by jsme se až dostali. EDIT: Změna plánu, 3* a hurá na reklamy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je najlepšia vec od amerického režiséra Eliho Rotha, čo som doposiaľ videl. Krátky, fiktívny trailer na starý, béčkový slasher horror. Je to jeden z niekoľkých podobných úletov, ktoré sa objavili v retro horrorovom projekte "Grindhouse". Originálna a vtipná myšlienka natočiť upútavku na neexistujúci film. *** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama