Reklama

Reklama

Losangeleský hasič Gordy Brewer jde na schůzku s milovanou manželkou a synkem, kteří na něj čekají v kavárně. Přímo před jeho očima je smete mohutná exploze. Gordy si uvědomí, že s atentátníkem, převlečeným za amerického policistu, krátce před výbuchem mluvil. Agent FBI Brant ho odbude slibem, že kolumbijského teroristu Perriniho, přezdívaného Vlk, dopadnou, ale vinou politických tlaků je zatím vyšetřování odloženo. Gordy vidí v televizi prohlášení maskovaného teroristy, a protože se dlouho nic neděje, rozhodne se pomstít smrt svých blízkých. Odjede do Kolumbie, ale netuší, že po prvním střetu s partyzány se mu dostal na stopu nejen agent Brandt, ale také Vlk. V malém městečku zachrání Selenu a jejího adoptovaného hluchoněmého chlapce Maura. Po zásahu policie však skončí ve vězení. Tady se seznámí s mechanikem Seanem, jenž pracoval na partyzánském území. Partyzáni vězení napadnou, Gordy sebere Seanovy dokumenty a uteče. S jejich pomocí pronikne do partyzánské zóny a dostane se k překupníkovi Felixi Ramirezovi. Zničí jeho kokainovou farmu a připraví na Vlka smrtící past. (TV Nova)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

to je úplne normálne. Možno si videl kopu iných filmov, ktoré ťa viac zaujali alebo ťa proste film nezaujal. Podľa mňa to ale s vekom filmu nijak nesúvisí a ani so stárnúcim Arniem.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

breeder: normálně koukám na obrázky a vůbec si nevybavuju děj - to je buď známka začínajícího Aitshaimera nebo filmu co úspěšně  zapadnul v šedi průměru.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

SeTTi: To isté by som mohol povedať pri porovnaní Ocean's eleven starý s novým. Čo dostaneš? V oboch prípadoch kvalitné snímky. Toto určite nie je nudný film a čo natom, že Arnie zostarol? V každom prípade dobrí herci, akcia a záverečný zvrat to je jasný nadpriemer.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Celkom v pohode film. Skoda ze ho Arnie nenatocil aspon o 5-10 rokov skor. Vidiet tu totiz ako zostarol. V T3 mu aspon ta kozena bunda vyrysovala trochu spustene plecia. Tu ich vsak bolo dost vidno. Inac bicepsy v pohode:)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

enemy of god: Nezasloužilo. Bohužel pro tenhle film je rok 2011 ne 1980. I když zapomenu na rok a srovnám s Commandem tak je tenhle film rozhodně horší.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

zas to nebyl tak špatnej film o teroristech...70% by si zasloužil...děj docela ušel,a příjemný překvápko na konci filmu :)

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Jedno z posledných (nie zlých) vzplanutí Arnieho hereckej kariéry, ale pre mňa ukončil svoju púť skvelým Terminátorom 3. Toto bola priemerná akčná strielačka 3 *

lilusha

lilusha (hodnocení, recenze)

Nemám rada filmy so scenárom - v jednom okamihu stratil celú rodinu. Je to najslabší scenár. A tak je to aj v tomto Schwarzeneggerovom filme. Tá jeho chladná pomsta postihla chladom hlavne diváka. Mal by sa radšej viac venovať politike a prestať už točiť tieto blbiny. Ja viem, že si chcel len ľahko zarobiť a o nejakú dobrú úlohu mu už nejde. Tie jeho lepšie a menej ukecané role už boli Terminator, Total recall.

Reklama

Reklama