Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlubokém vesmíru je dopraven nový vězeň Saint Georges do výzkumného jednotky Dante 01. Vězňové jsou zde na planetě s vysoce toxickým prostředím využívání k různým experimentům. Saint Georges vnáší do komunity vzbouřeneckého ducha a jeho spoluvězňové jsou jím podněcováni ke vzpouře, která má proměnit tento děsivý svět vzhůru nohama... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Haross

Haross (hodnocení, recenze)

Dante jsem si pouštěl s obavami, protože jsem četl zdejší komentáře a hodnocení. Chápu že tento film není pro každého. V době kdy se točí samá akční scifi, je v tomto žánru tohle spíš okrajová záležitost. Výborné provedení i herecké výkony. Co mě na něm ale doslova dostalo byla jeho atmosféra. Jen víc takových.

Lapa

Lapa (hodnocení, recenze)

skvělý film, není to totiž jen takové bezduché sci-fi, dá vám hodně o čem přemýšlet i když ten konec byl divný

torrgall

torrgall (hodnocení, recenze)

Absoulutně jeden z nejlepších filmů v poslední době, hlubina myšlenky a konečné doslovy zajisté neosloví každého diváka. Jedná se o novou a opět neotřelou myšlenku. Poněkud zvláštně pojatá Dantova Božská komedie (Peklo) a určitě měl být film tak asi o dvacet minut delší. Avšak v tomto případě zase film neztrácí rychlost.

me3x®

me3x® (hodnocení, recenze)

keby som nevidel tych hercov a nepoznal napr. dominica pinona, tak si myslim ze je to film z nejakych sestdesiatych rokov

baldr

baldr (hodnocení, recenze)

Panebože jděte do háje s takovýma filmama ted nebudu moct spát.To byl totální výplach mozku jsem s toho na mrtvici.Režisér musel být zhulenej jinak se to fakt nedá vysvětlit.Hrůza film po všech stránkách.

dwi

dwi (hodnocení, recenze)

Francouzskej inovativni proud na vzestupu! Takhle si predstavuji sci-fi pro 21. stoleti.

Reklama

Reklama