Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Za týden šla jednotka do Mosulu a tam to schytala. Ten hajzl mě zachránil. Chtěl jsem si ho vzít domů jako oltář." Tři vojáci se vrací z války na skok domů a já bych na tom asi neviděl nic zajímavýho. Teda kdybych nebyl na vojně, protože tam jsou vztahy mezi lidma takový pevnější a tihle dovolenkáři jsou vyloženě sympaťáci - ukecaná naivka s prostřelenou pařátou, serža s děravým ptákem a veterán přepadenej latrínou. Mně s nima bylo podezřele dobře, i když myšlenku zajišťování bezpečnosti USA přepadáváním suverénních států na druhým konci světa jsem nikdy nepochopil. Asi jsem se měl líp učit. ()

vorheese 

všechny recenze uživatele

Pro tenhle typ filmů mám slabost: osud (nebo scénář - jak chcete) svede dohromady zajímavé postavy a pošle je na dlouhý road trip. A Šťastlivci k tomu přidávají i další ingredience. Skvělé postavy (hlavní i vedlejší), hlubokou a nekřičící ústřední myšlenku (která je dobře schovaná i v názvu), nádhernou cestu, zásah přírodní síly, skvělé zakončení a k sežrání roztomilou Rachel McAdams. Nemám absolutně co vytknout. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Příjemná tradiční road movie o cestě po státech, o cestě životem, o cestě osudem šmrcnutá velkou dávkou štěstí i smůly.. Lehce náborový scénář pro USA ARMY - kterak ztroskotanec na smysl života přišel.. Tim Robbins, Michael Peña a Rachel McAdams byli velmi zábavní.. Rachel, která většinou vyžírá role nesympaťaček, koupila roli velmi sympatickou a k pomilování :-D ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemný film o osudu, náhodách a radostí ale i strastí ze života. Přesně o tom je film Šťastlivci a přesně to všechno se mi právě na tomhle filmu líbilo. Drama tak akorát, v žádném ohledu to nepřežene a komedie taky přesně tak v rozmezí, kde vše plyne naprosto bez potíží tak, jak to napsal sám osud. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Čtyři dny, tři lidé, dva muži a jedná překrásná žena. The Lucky Ones není zrovna vrchol scénáristické geniality. Z čeho film těží je charisma hlavních postav, neboť takhle sympatickou trojici jen tak nenajdete. Celkový pocit na konci sice není "čtyřhvězdový", ale díky famóznímu výkonu Rachel McAdams nemohu jinak. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama