Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Blade, Underworld, anime Blood: The Last Vampire, Blood: The Last Vampire 2009... . Nevím kdo koho vykradl a je mi to vcelku jedno. Mám rád filmy o upírech a tento film mi udělal radost. I když je Nahon Francouz, povedlo se mu dát do BLV to, co se mi na asijské kinematografii tolik líbí. Poetiku, postavy které žijí a bojují samy se sebou, hudbu která filmu pomáhá... Sice se mu to povedlo nejspíš jen díky náhodě, nebo nějaké chorobě, ale i tak je pro mě BLV slušný úpírák. Pokud v něčem pokulhává(no dobře, belhá se) např. za Bladem, tak jsou to příšerné triky. Naštěstí film na nich není postavený, protože jeho těžištěm je příběh a hlavní postava. Co příběhu vysloveně škodilo, byla role přitroublé Američanky a přítomnost rádobytajné organizace. Ale i tak zbyla spousta super akce a zajímavých momentů. Jako opravdu příjemné překvapení považuji konec, který bývá u podobných filmů katastrofální. Nebyl překvapivý(ostatně to nebylo ve filmu nic), ale byl...vkusný a megadémonka působila opravdu mysticky. Je velká škoda, že se nechopil režie některý s asijských tygrů. Když si tak čtu, co jsem napsal, nevím proč dávám 3*. Asi proto, že během filmu jsem se nenudil. A to za ty 3* stojí. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Prvnich cca 25 minut zkracena hrana verze puvodniho animovaneho Blood : TLV Nasledne se kona prachsprosty slasher namixovany s dejem B-ckoveho akcnaku. Akcni sekvence maji trochu osobity komixovy/klipovy styl a sou docela dobre, jinak je to ale bida s nouzi. Zbytek filmu je proste spatne (hodne spatne) zahrana nuda bez atmosfery s par akcnimi sekvencemi. Asi to nestoji ani za podivani. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, jako upírskému „horroru“, respektive stylu, který fakt nemusím, bych dal tak 0,5*, ale že to byl docela dobrej a svižněj kung-fu akčňák, tak dám 2*, ať nežeru. Takový svižnější, ale hloupější asijský Blade v podprsence. Tenhle styl podle mě horrorový žánr degraduje jen o malinko méně, než různá Stmívání, Upírské akademie apod. O malinko méně jen proto, že na rozdíl od nich, se na tomto dá nalézt alespoň něco, co zaujme (akce, souboje). Prostě jen další komixová sračka, nudná, neoriginální, klišovitá, bezduchá a mne coby horrorového fandu dost iritující. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Takovouhle blbost člověk jen tak nevidí, fyzikální zákony nechme samozřejmě stranou, ale děj? Efekty? Napětí? Logika? Cokoli, kdekoli, kde to najít? U jinýho filmu, protože tohle byla hrůza a sledovat věci, po kterých jen prohlásím, 'no to byla kravina...', na to věru nemám času dost. A nezapomeňte si i vy na upíří dobrodružství pořídit jako opičku na provázku odvázanou Američanku, prý zvedá hodnocení o hvězdičku stupiditou opravdu přehnané naivity svého pojetí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Scénář to má děravej a blbej jako byli Arnoldovi nepřátele v Komandu, takže pro ty, co znaj animovanej seriál a film, tuhle verzi, která je hodně cejtit americkým stylem kurvení předloh, asi budou těžko rozdejchávat, což je zjevný i na hodnocení, navíc ani triky nejsou výborný, respektive démoni by potřebovali značně vylepšit, ale pokud dojde na akci, tak v rámci toho, že Ji-hyeon Jeon neni žádná bojovnice, to je udělaný moc pěkně, kdy ve studentským oblečku tam švihá katatnou pěkně rychle a kosí upíry ve velkým stylu po desítkách a to všechno zabalený v docela pěkným vizuálním zpracování, snad jen tam nemusela mluvit anglicky, působilo to hodně nuceně a nepřirozeně, ale jinak sem se, až na pár nudnejch pasáží bavil, když stupidní dialogy mi šly jednim uchem dovnitř a druhým, bez zbytečnýho zdržování a přemýšlení, hned zase rychle ven . ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama